Έγκλημα στην Τήνο: 93χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ 50χρονο αγιογράφο

Ο ηλικιωμένος προκαλούσε αρκετά συχνά περιστατικά έντασης

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τήνου, με το φρικτό έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, ηλικιωμένος άντρας πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρω τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας.

Συγκεριμένα, την ώρα το θύμα επέστρεψε σπίτι του και πριν προλάβει να κατέβει από το Ι.Χ. αυτοκίνητο του, ο 93χρονος τον πλησίασε κρατώντας μία κυνηγετική καραμπίνα και τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα το θύμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του cyclades24 αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει εξω απο το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 93χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Θύτης και θύμα διέμεναν στο ίδιο κτήριο, ο πρώτος στο ισόγειο και ο δεύτερος στον πρώτο όροφο, και επί σειρά ετών είχαν μεταξύ τους διαφορές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν συχνά διαπληκτισμούς για ασήμαντα θέματα, όπως ο ηλιακός θερμοσίφωνας ή κάποια καλώδια της πολυκατοικίας, ωστόσο, κανείς δεν πίστευε ότι ο 93χρονος θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει τον γείτονά του. Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν τον υπερήλικα δράστη και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τήνου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 93χρονος ήταν άτομο που ιδίως τα τελευταία χρόνια προκαλούσε αρκετά συχνά περιστατικά έντασης.

Όσον αφορά την ποινική του μεταχείριση, πρώτα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, εν συνεχεία στον ανακριτή και μετά θα αποφασιστεί η προφυλάκιση του ή όχι.

Πηγή

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top