Φολέγανδρος: Πάλεψε για να ξεφύγει η Γαρυφαλλιά; - Στον ανακριτή ο 30χρονος

«Όχι άλλοι νταήδες» έγραφε πανό στην κηδεία της

Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στο Βέλο Κορινθίας - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 19/7

Ενώπιον των ευθυνών του θα βρεθεί σήμερα ο 30χρονος, ο οποίος δολοφόνησε την 26χρονη Γαρυφαλλιά κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο. Ο ίδιος κατά τη σύλληψή του είπε στους αστυνομικούς πως «χάλασε η φάση» και ήταν «η κακιά στιγμή» που έκοψε το νήμα της ζωής της νεαρής κοπέλας. 

Φολέγανδρος: Θρήνος στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Σήμερα θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς. 

Γαρυφαλλια Φολέγανδρος

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά πιθανόν να πάλεψε με τον 30χρονο πριν την πετάξει από τα βράχια

Ο συνήγορός του, Γιάννης Βλάχος, μιλώντας στο naxostimes.gr εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της 26χρονης και την οικογένεια του δράστη, η οποία, όπως είπε, είναι συντετριμμένη. 

Φολέγανδρος έγκλημα: Πάλεψε με τον δολοφόνο της η Γαρυφαλλιά;

Χθες η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε πως ο 30χρονος είχε ξυλοκοπήσει την άτυχη κοπέλα πριν την ρίξει από τα βράχια και την αφήσει να πνιγεί, ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πάλεψε μαζί του για να γλιτώσει. 

Οι γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα - Από τη Ζωή στη Γαρυφαλλιά

Η Γαρυφαλλιά είχε έναν μώλωπα στο μάτι, πιθανόν από γροθιά, ενώ είχε και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο ιατροδικαστής περιμένει να του αποσταλλούν οι φωτογραφίες από τα βράχια πάνω στα οποία την έσπρωξε ο δράστης και στη συνέχεια να συγκρίνει αυτές τις εικόνες με τις φωτογραφίες από τη σορό της κοπέλας, όπου φαίνονται τα τραύματα. Από τη σύγκριση αυτή θα μπορέσει να καταλήξει αν ο μώλωπας στο μάτι και οι κακώσεις στα πόδια και τα χέρια είναι από τα βράχια ή αν είχε προηγηθεί πάλη και ξυλοδαρμός. 

Φολέγανδρος: Ξυλοκοπήθηκε η Γαρυφαλλιά πριν πέσει από τα βράχια

Οι αστυνομικοί, επίσης, θα ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού της Γαρυφαλλιάς για να δουν μηνύματα και συνομιλίες που πιθανόν θα τους αποκαλύψουν σημαντικά στοιχεία για τη σχέση της με τον 30χρονο. 

30χρονος Φολέγανδρος

Ο 30χρονος θα απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή

Η μητέρα της άλλωστε αποκάλυψε πως είχε παρατηρήσει κάποιες χειριστικές συμπεριφορές από μέρους του, ενώ η 26χρονη της είχε εκφράσει την ανησυχία της ότι εκείνος παρακολουθούσε το κινητό της τηλέφωνο. 

«Όχι άλλη Γαρυφαλλιά, όχι άλλοι νταήδες»

Με ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά, όχι άλλοι νταήδες» φίλοι και συγγενείς της 26χρονης Γαρυφαλλιάς συνόδευσαν τη σορό της στην τελευταία της κατοικία στο Βέλο Κορινθίας, μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού. 

κηδεία Γαρυφαλλιάς

Στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς φίλοι και συγγενείς την αποχαιρέτησαν ντυμένοι στα λευκά κι ευχήθηκαν να είναι το τελευταίο θύμα γυναικοκτονίας

Φολέγανδρος: Έχασαν τον δρόμο, «χάλασε η φάση» και τη σκότωσε

«Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, σκότωσες ξανά την Καρολάιν. Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία, πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών», ανέφερε στον συγκλονιστικό της επικήδειο στενή φίλη της 26χρονης

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα

Ελπίδα όλων είναι η Γαρυφαλλιά να είναι η τελευταία γυναίκα που δολοφονείται από τον σύντροφό της, ενώ η μητέρα της άτυχης φαρμακοποιού έκανε έκκληση στις μανάδες αγοριών να μεγαλώνουν τους γιους τους μαθαίνοντάς τους τον σεβασμό και την αγάπη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top