Φολέγανδρος: «Τους έριξες όλους στα βράχια» - Συγκλόνισε ο επικήδειος

«Ράγισαν» καρδιές τα λόγια φίλης της Γαρυφαλλιάς στην κηδεία της

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που βρήκε τραγικό θάνατο από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο. Ο νεαρός ομολόγησε στις Αρχές ότι την έριξε στα βράχια μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό που είχαν, όταν «χάλασε η φάση».

Φολέγανδρος: Θρήνος στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, συγγενείς και φίλοι της νεαρής φαρμακοποιού βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας, τόπο καταγωγής της. Ντυμένοι στα λευκά, κρατώντας άσπρα λουλούδια και μπαλόνια, είπαν το τελευταίο «αντίο» στην αγαπημένη τους.

κηδεία Γαρυφαλλιάς

κηδεία Γαρυφαλλιάς

κηδεία Γαρυφαλλιάς

κηδεία Γαρυφαλλιάς Κόρινθος

Σπαρακτικός ήταν ο επικήδειος μιας φίλης της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς. Τα λόγια της για τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο και για όλες τις δολοφονημένες γυναίκες στη χώρα μας ήταν «γροθιά» στο στομάχι:

Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξε όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν. Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών.

Οι γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα - Από τη Ζωή στη Γαρυφαλλιά

κηδεία 26χρονης Φολέγανδρος

Φολέγανδρος: «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά. Όχι άλλοι νταήδες»

Οι φίλοι και οι συγγενείς της 26χρονης κοπέλας είναι συγκλονισμένοι με τη δολοφονία της φίλης τους, λίγες εβδομάδες μετά τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά.

Η πομπή που ακολουθούσε το αυτοκίνητο που μετέφερε το λευκό φέρετρο της Γαρυφαλλιάς ύψωσε ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά. Όχι οι άλλοι νταήδες». 

Φολέγανδρος κηδεία - πανό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς θέλουν να οργανώσουν στη μνήμη της  26χρονης μια ημερίδα κατά της βίας προκειμένου να σταματήσουν φαινόμενα γυναικοκτονιών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top