Φολέγανδρος: Θρήνος στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Συγγενείς την αποχαιρέτησαν στα λευκά με πανό «γροθιά» στο στομάχι

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής της έγινε η κηδεία της άτυχης Γαρυφαλλιάς. / Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Με μεγάλο πόνο και ένα μεγάλο «γιατί» αποχαιρέτησαν συγγενείς και οι φίλοι το απόγευμα της Δευτέρας, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Η κηδεία της άτυχης κοπέλας έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας, τόπο καταγωγής της. 

Φολέγανδρος: Έχασαν τον δρόμο, «χάλασε η φάση» και τη σκότωσε

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τον άγριο τρόπο με τον οποίο ο 30χρονος σύντροφός της τη δολοφόνησε, όπως ομολόγησε ο ίδιος, στη Φολέγανδρο όπου έκαναν διακοπές. 

Γαρυφαλλιά

Φολέγανδρος: Όσα είπε η γυναίκα που είδε τον 30χρονο κι ενημέρωσε τις Αρχές

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα τρία μικρότερα αδέρφια της νεαρής φαρμακοποιού οδήγησαν την αγαπημένη τους Γαρυφαλλιά στην τελευταία κατοικία της.

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα

κηδεία

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στο Βέλο Κορινθίας. φωτογραφία: korinthostv.gr

Γαρυφαλλιά - κηδεία

κηδεία 26χρονης

κηδεία Γαρυφαλλιάς Κόρινθος

κηδεία 26χρονςη

Συγγενείς και φίλοι της άτυχης κοπέλας, ντυμένοι στα λευκά, συνόδευσαν στην εκκλησία τη νεκροφόρα με το φέρετρό της, κρατώντας  ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά. Όχι οι άλλοι νταήδες». 

Φολέγανδρος - κηδειά Γαρυφαλλιάς

Η εκκλησία όπου τελέστηκε το μυστήριο γέμισε με λευκά μπαλόνια και στεφάνια, ενώ μοιράζονταν λευκές μπομπονιέρες στη μνήμη της.

κηδεία 26χρονης - έγκλημα Φολέγανδρος

Φολέγανδρος: Ο 30χρονος την ξυλοκόπησε πριν τη ρίξει στη βράχια

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για τη δολοφονία της άτυχης, σύμφωνα με τα οποία ο καθ’ ομολογίαν δράστης την ξυλοκόπησε την άτυχη φαρμακοποιό πριν την ρίξει στα βράχια και την αφήσει να πνιγεί. 

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει πως η 26χρονη ήταν ζωντανή όταν την έσπρωξε και την έριξε στην θάλασσα από τα βράχια. 

Φολέγανδρος - 30χρονος

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. / φωτογραφία eurokinissi

Το θύμα έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία δεν ταιριάζουν με όσα έχει καταθέσει έως τώρα ο κατηγορούμενος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η νεαρή κοπέλα βγήκε τρομοκρατημένη έξω. Στη συνέχεια, όπως είπε, την ακολούθησε και πάνω στον καβγά την έσπρωξε δύο φορές, την έριξε από τα βράχια και την άφησε να πνιγεί στη θάλασσα. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, η 26χρονη έφερε θλαστικά τραύματα στο μάτι και σε άλλα μέρη του κεφαλιού της, πιθανόν από γροθιά, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη, τα οποία τα τοποθετεί χρονικά πριν πέσει στη θάλασσα και όχι από την πτώση της στα βράχια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top