Φολέγανδρος: Ξυλοκοπήθηκε η Γαρυφαλλιά πριν πέσει από τα βράχια

Κακώσεις στο κεφάλι, τα χέρια και την πλάτη δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση

Δείτε το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της. Σύμφωνα με αυτά ο καθ’ ομολογίαν δράστης ξυλοκόπησε την άτυχη φαρμακοποιό πριν την ρίξει στα βράχια και την αφήσει να πνιγεί. 

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει πως η 26χρονη ήταν ζωντανή όταν την έσπρωξε και την έριξε στην θάλασσα από τα βράχια. 

Οι γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα - Από τη Ζωή στη Γαρυφαλλιά

Το θύμα έχει χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία δεν ταιριάζουν με όσα έχει καταθέσει έως τώρα ο κατηγορούμενος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η νεαρή κοπέλα βγήκε τρομοκρατημένη έξω. Στη συνέχεια, όπως είπε, την ακολούθησε και πάνω στον καβγά την έσπρωξε δύο φορές, την έριξε από τα βράχια και την άφησε να πνιγεί στη θάλασσα. 

Συγκεκριμένα έχει θλαστικά τραύματα στο μάτι και σε άλλα μέρη του κεφαλιού της, πιθανόν από γροθιά, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε κακώσεις στα χέρια, τα πόδια και την πλάτη, τα οποία τα τοποθετεί χρονικά πριν πέσει στη θάλασσα και όχι από την πτώση της στα βράχια. 

Φολέγανδρος: Έχασαν τον δρόμο, «χάλασε η φάση» και τη σκότωσε

Αυτό κάνει τον ιατροδικαστή και τους αξιωματικούς, που έχουν αναλάβει τις έρευνες, να πιστεύουν ότι ο 30χρονος ξυλοκόπησε την Γαρυφαλλιά. 

«Ήταν χειριστικός κι απόμακρος»

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κάτοικοι της Φολεγάνδρου γύρω από την περιοχή, όπου το ζευγάρι έκανε ελεύθερο κάμπινγκ έκαναν λόγο για απότομη συμπεριφορά του καθ΄όμολογίαν δολοφόνου προς το θύμα. 

Φολέγανδρος: Όσα είπε η γυναίκα που είδε τον 30χρονο κι ενημέρωσε τις Αρχές

Ιδιοκτήτρια καφετέριας κοντά στο σημείο, όπου είχαν στήσει τη σκηνή τους είπε στον ΣΚΑΪ πως η κοπέλα ήθελε να κάτσει στο σημείο μαζί τους και να χαλαρώσει στην παραλία, εκείνος όμως ήθελε να πάνε για πεζοπορία, ήταν λιγομίλητος και δεν είχε επικοινωνία με κανέναν από τους κατοίκους ή τους άλλους κατασκηνωτές. 

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. επίσης έκανε λόγο για επιθετική συμπεριφορά του 30χρονου απέναντι στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν. 

Φολέγανδρος: Στη Νάξο μεταφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού o 30χρονος

«Ήταν επιθετικός αρχικά, αλλά με διαπραγματεύσεις πείστηκε να παραδοθεί. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τσακωθήκαν έτσι βγήκε το αυτοκίνητο έκτος πορείας, και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα», ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ.

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας τέλος αποκάλυψε πως η κόρη της φοβόταν ότι ο σύντροφός της παρακολουθούσε το κινητό της τηλέφωνο, ενώ έκανε έκκληση στις μητέρες με γιους να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μαθαίνοντάς τους να σέβονται τις γυναίκες. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top