Ηλιούπολη: Ως «σωτήρας» της 19χρονης εμφανίζεται ο αστυνομικός

Τι υποστήριξε ο 39χρονος που κατηγορείται ότι την εξέδιδε

Ανοίγουν στόματα για την υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης από τον πατέρα της και τον αστυνομικό, καθώς και άλλες κοπέλες, που περνούσαν τον ίδιο εφιάλτη, φαίνεται ότι είναι πρόθυμες να καταθέσουν. 

Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα - Aποκαλύψεις για 10 «αιχμάλωτες»

«Τρεις πήραν εμένα, οι δύο από αυτές θα πάνε στην ανακρίτρια» είπε η συνήγορος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη

Στο ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκαλύπτονται τα όσα υποστήριξε ο αστυνομικός, ο οποίος εμφανίζεται ως «σωτήρας» της 19χρονης που ήθελε δήθεν να τη βάλει στον ίσιο δρόμο.

Ηλιούπολη: Τι υποστηρίζει ο 39χρονος αστυνομικός

Ο 39χρονος αστυνομικός φέρεται να υποστήριξε πως το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έφερε τη 19χρονη στο σπίτι ένα άσπρο αυτοκίνητο με δύο άντρες. Ήταν χτυπημένη κυρίως στο πρόσωπο, αλλά είχε και διάφορα σημάδια κυρίως στο σώμα της. Όταν την ρώτησε τι έγινε, ο ίδιος υποστηρίζει ότι του είπε ότι πήγε σε ένα ραντεβού και εκεί δεν ήταν ένας αλλά τρεις οι οποίοι τη βίασαν, της πήραν τα χρήματα και τη χτύπησαν.

Ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη 19χρονη στην Ηλιούπολη και την εξέδιδε- φωτογραφία Eurokinissi

Ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη 19χρονη στην Ηλιούπολη και την εξέδιδε- φωτογραφία Eurokinissi

Ο αστυνομικός είπε επίσης ότι η 19χρονη του είχε πει ότι τη βίαζε ο πατέρας της από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της ο ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. «Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω, αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά και από τα ναρκωτικά και από το τσιγάρο» φέρεται να είναι ο 39χρονος, που έχει προφυλακιστεί.

O πατέρας της 19χρονης κατηγορείται ότι τη βίαζε από τα 14 της- φωτογραφία Eurokinissi

O πατέρας της 19χρονης κατηγορείται ότι τη βίαζε από τα 14 της- φωτογραφία Eurokinissi

Ο 39χρονος όταν πήγε να απολογηθεί στον ανακριτή, το περασμένο Σάββατο, φορούσε μια μπλούζα με το λογότυπο γνωστής εταιρίας ερωτικών ταινιών. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, γνωρίζει τον ιδιοκτήτη της εταιρίας και η 19χρονη τον είχε πιέσει να τη φέρει σε επαφή μαζί του. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον αστυνομικό, πήγε μόνη της κι έκανε κάποια γυρίσματα χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα, όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Παναγιώτης Μπούσιος. Η εταιρία σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται και πως η 19χρονη είχε υπογράψει συμβόλαιο να συμμετέχει σε ερωτικές ταινίες.

Η 19χρονη θα κληθεί να καταθέσει τις επόμενες μέρες παρουσία ψυχολόγου, κάτι που δε συνηθίζεται. Επίσης, η 19χρονη φέρεται να έχει μιλήσει και για άλλο ένα κορίτσι που ήταν αιχμάλωτο την ίδια περίοδο με εκείνη, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει να καταθέσει στις αρχές. 

Ηλιούπολη: Συνελήφθη ένα ακόμη άτομο για την υπόθεση της 19χρονης

Την ερχόμενη Παρασκευή θα απολογηθεί στον ανακριτή το τρίτο πρόσωπο που έχει συλληφθεί για την υπόθεση της 19χρονης.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top