Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη

Σαμπάνιες, όπλα και... αποφθέγματα στο προφίλ του στο Facebook

Νέα στοιχεία που κάνουν λόγο για ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας έρχονται στο φως μετά την υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη που κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ένας αστυνομικός την κρατούσε αιχμάλωτη, την εξέδιδε και την κακοποιούσε τους τελευταίους σχεδόν δύο μήνες.

Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα - Aποκαλύψεις για 10 «αιχμάλωτες»

Ρίχνοντας κανείς μία ματιά στα προφίλ του 39χρονου αστυνομικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα αντικρίσει όπλα, αποφθέγματα και αναρτήσεις με πατριωτικό περιεχόμενο αλλά και την εικόνα ενός ανθρώπου που ζει μέσα στη χλιδή, με πισίνες και σαμπάνιες. 

Ηλιούπολη - 19χρονη

αστυνομικός Ηλιούπολη

Ο 39χρονος εμφάνιζε επίσης τον εαυτό του ως star της ραπ σκηνής και ανέβαζε τραγούδια στα οποία είχε γράψει τις ρίμες.

Ηλιούπολη: Πώς δρούσε ο αστυνομικός – Τι κατέθεσε η 19χρονη

Η 19χρονη κατέθεσε για πρώτη φορά στην αστυνομία το Σάββατο 10 Ιουλίου, παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου και μίλησε τόσο για τον αστυνομικό όσο και για τον… κύκλο του που γνώρισε όταν την ανάγκασε να εκδίδεται. 

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, τον ένστολο γνώρισε πριν ενάμιση μήνα και ξεκίνησε μαζί του ερωτική σχέση ενώ μετά την πρώτη εβδομάδα η 19χρονη πήγε να μείνει σπίτι του στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με την νεαρή γυναίκα, όταν είπε πως θέλει να δουλέψει ο 39χρονος αστυνομικός της είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του έχει οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες και της πρότεινε να εργαστώ και η ίδια.

Ηλιούπολη

Ο 39χρονος αστυνομικός.

Όπως είπε η κοπέλα, αυτοί ήταν τα αφεντικά της: κανόνιζαν τις δουλειές και διαχειρίζονταν το site το οποίο και κατονόμασε.

Όταν μου έγινε η πρόταση από το Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους.

Ηλιούπολη: Συνελήφθη ένα ακόμη άτομο για την υπόθεση της 19χρονης

Ηλιούπολη: Τα ραντεβού σε ξενοδοχεία και η ταρίφα

Η 19χρονη περιέγραψε με λεπτομέρειες τους χώρους, ξενοδοχεία και σπίτια που την πήγαιναν για τα ραντεβού, αναφέροντας πως κάθε μέρα είχε τρεις με τέσσερις πελάτες. Φέρεται επίσης να έδωσε στοιχεία και άλλων γυναικών που είχε δει στο σπίτι του αστυνομικού.

Ηλιούπολη: «Ο αστυνομικός μου έκλεινε τρία ή τέσσερα ραντεβού την ημέρα»

Τα χρήματα, σύμφωνα με την 19χρονη, όπως της είχε πει ο αστυνομικός, για κάθε ραντεβού θα ήταν 160 ευρώ, εκ των οποίων η ίδια θα έπαιρνε τα μισά. 

Ηλιούπολη - ποιος ειναι ο αστυνομικός

Σύμφωνα με την κατάθεση της 19χρονης ο αστυνομικός της είπε να διαγράψει κάθε επαφή της στο κινητό, πλην της μητέρας της, αλλά και να διαγράψει τα προφίλ της σε σόσιαλ μίντια. Παράλληλα έφτιαξε προφίλ της στο επίμαχο site.

Η διαδικασία που ακολουθούσαμε αφού έκλειναν ραντεβού οι πελάτες είχε ως εξής: Ερχόταν από το σπίτι του Δ. με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο οποίος μου είπε ότι λεγόταν Γ. και ότι είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού τα οποία γινόνταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απ' έξω στο αυτοκίνητο μέχρι να τελειώσω με το ραντεβού ώστε να με ξαναπάρει και να με πάει πίσω στο σπίτι του Δ. Ο Δ. μόνο τις πρώτες δύο φορές μου έδωσε 50 ευρώ και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά που μου έδιναν οι πελάτες.

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός κακοποιούσε και βίαζε τη 19χρονη

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα, ο αστυνομικός την χτυπούσε με μεγάλη αγριότητα όταν αρνιόταν να «δουλέψει», ενώ ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είχε τοποθετήσει εφαρμογή στο κινητό της για να ελέγχει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται. 

Με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουνα σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο.

Επίσης, κατέθεσε ότι το τελευταίο διάστημα είχε πέσει και θύμα βιασμού από τον αστυνομικό, καθώς δεν ήθελε να συνευρεθεί μαζί του.

Ηλιούπολη: Πώς η 19χρονη κατάφερε να ξεφύγει

Στην κατάθεση της περιέγραψε επίσης και την ημέρα που έφυγε από το σπίτι του αστυνομικού. 

Όπως είπε, ξύπνησε το πρωί και πήγε να πάρει καφέ από γειτονική καφετέρια. Όταν η κοπέλα που δούλευε εκεί την είδε γεμάτη μώλωπες τη ρώτησε τι συμβαίνει και τη συμβούλευσε πως ότι χρειαστεί να απευθυνθεί στην ίδια για βοήθεια.

Επιστρέφοντας στο σπίτι η 19χρονη δέχθηκε ξανά επίθεση από τον αστυνομικό. Άρχισε να της φωνάζει, να την βαράει και να την απειλεί με το όπλο. Ξαφνικά χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο. Όσο εκείνος μιλούσε, η 19χρονη κατάφερε να φύγει από το κολαστήριο και να τρέξει για βοήθεια.

Απευθύνθηκε στην υπάλληλο της καφετέριας η οποία και την συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει όλα όσα είχε βιώσει.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός απολογούμενος απέδωσε τις καταγγελίες σε εκδίκηση της 19χρονης επειδή, όπως ισχυρίζεται, είχαν τσακωθεί.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top