Ηλιούπολη: «Ο αστυνομικός μου έκλεινε τρία ή τέσσερα ραντεβού την ημέρα»

Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης στην αστυνομία

Ένα ολόκληρο κύκλωμα διακίνησης γυναικών με ονόματα και τηλέφωνα κατέθεσε στην αστυνομία η 19χρονη που κρατούταν αιχμάλωτη και κακοποιούταν από τον 39χρονο αστυνομικό στην Ηλιούπολη. Σοκαριστική είναι η περιγραφή όσων έζησε τον τελευταίο ενάμιση μήνα στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου την είχε κλεισμένη ο πρώην αστυνομικός. 

Ηλιούπολη: Συνελήφθη ένα ακόμη άτομο για την υπόθεση της 19χρονης

Ο 39χρονος και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος κατηγορείται ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών, κρίθηκαν, χθες, προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους, ενώ συνελήφθη κι ένα τρίτο άτομο που κατηγορείται επίσης για εμπορία ανθρώπων και θα απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

19χρονη Ηλιούπολη: «Με κρατούσε αιχμάλωτη και με εξέδιδε για 160 ευρώ»

Όπως είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς, γνώρισε τον Δ. Μπ. πριν από ενάμιση μήνα περίπου μέσω ενός κοινού γνωστού. 
Σχεδόν αμέσως δημιούργησαν ερωτική σχέση και μια εβδομάδα μετά από τη γνωριμία τους συγκατοίκησαν στο σπίτι του αστυνομικού στην Ηλιούπολη. 

Ηλιούπολη: Σε βίντεο κλιπ ως ράπερ ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη

Μετά από δύο εβδομάδες του είπε πως θέλει να βρει μια δουλειά, ίσως σε μια καφετερία και τότε εκείνος της αποκάλυψε πως η μητέρα ενός φίλου του έχει οίκους ανοχής και της πρότεινε να δουλέψει εκεί. 

 O 39χρονος αστυνομικός στην Ηλιούπολη

Ο 39χρονος αστυνομικός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται

«Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα, όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους», κατέθεσε το κορίτσι

Ηλιούπολη: Τα ερωτικά ραντεβού και η ταρίφα

Η 19χρονη κατονόμασε το site μέσα από το οποίο κλείνονταν τα ραντεβού με τους πελάτες σε ξενοδοχεία και σπίτια στη Γλυφάδα, τον Σκαραμαγκά και σε άλλες περιοχές της Αττικής. 

Ηλιούπολη: Οργανωμένο κύκλωμα trafficking βλέπουν οι δικηγόροι της 19χρονης

Αποκάλυψε πως καθημερινά ο αστυνομικός της έκλεινε τρία με τέσσερα ραντεβού και αναφέρθηκε ονομαστικά και σε άλλες κοπέλες που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη και πήγαιναν ραντεβού με πελάτες. 

«Ο Δ. μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα, με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 €, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Έτσι, ο Δ. έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο site με ψεύτικα στοιχεία, βάζοντας φωτογραφίες και βίντεό μου, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουν ραντεβού μαζί μου. Στο site αυτό αναγράφονται δύο τηλέφωνα στα οποία απαντάει μια τηλεφωνήτρια, η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες, οι οποίες υπάρχουν στο site. Ακόμα, ο Δ. μου είπε να διαγράψω τα προφίλ και τις φωτογραφίες μου στο ίνσταγκραμ και το facebook, καθώς και όλες τις επαφές μου στο κινητό, εκτός της μητέρας μου, πράγμα το οποίο έκανα», συνέχισε στην κατάθεσή της.

Έπαιρνε όλα τα λεφτά που έδιναν οι πελάτες  

Αφού κλείνονταν τα ραντεβού ερχόταν στο σπίτι του αστυνομικού με ένα αυτοκίνητο, χρώματος μπλε, ένα άτομο, το οποίο, σύμφωνα με την 19χρονη, της συστήθηκε ως στρατιωτικός. 

Ηλιούπολη: Ένταλμα σύλληψης για συνεργό του αστυνομικού που εξέδιδε 19χρονη

Ο άνθρωπος αυτός τη μετέφερε στα ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια και την περίμενε απέξω μέχρι να τελειώσει για να την γυρίσει και πάλι στο σπίτι στην Ηλιούπολη. 

«Εγώ ερχόμουν σε συνουσία με τα άτομα στα οποία με πήγαινε ο οδηγός, έπαιρνα τα λεφτά τα οποία μου έδιναν, τα οποία ήταν 160€ την ώρα, και τα έδινα στον Δ. μόλις γύριζα πίσω. Ο Δ. μόνο τις πρώτες δύο φορές μου έδωσε 50€ και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά που μου έδιναν οι πελάτες», είπε η κοπέλα.

«Με χτυπούσε και με απειλούσε»

Όποτε εκείνη εξέφραζε αντιρρήσεις και δεν ήθελε να υπακούσει στις εντολές του αστυνομικού, εκείνος την χτυπούσε και την απειλούσε, όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της. 

«Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον Δ. αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματός μου με κλωτσιές και μπουνιές και συνέχισε να με απειλεί. Με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουν σπίτι του ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους, όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού. Στις αρχές με χτυπούσε με ένα κομμάτι ξύλο. Επίσης με βίαζε τον τελευταίο καιρό, διότι εγώ δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί του και αυτός με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και με χτυπούσε, εξαναγκάζοντάς με έτσι να κάνω σεξ μαζί του. Τελευταία φορά που με βίασε ήταν χθες το βράδυ και τελευταία φορά που με χτύπησε ήταν σήμερα το μεσημέρι. Επίσης, με χτύπησε χθες και προχθές στο πρόσωπο και στα πόδια με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ μου έκοψε τα μαλλιά και έχυσε επάνω μου ένα μπουκάλι στοματικό διάλυμα», περιέγραψε στους αστυνομικούς η 19χρονη.

Ηλιούπολη: Αστυνομικός κρατούσε φυλακισμένη 19χρονη και την εξέδιδε

Μάλιστα, κατέθεσε ακόμα ότι την πίεζε να κάνει χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης. Εκείνη αρνούταν, με αποτέλεσμα και πάλι ο αστυνομικός να την κακοποιεί. 

Ο πατέρας της 19χρονης και ο 39χρονος αστυνομικός

Η περιγραφή της κοπέλας για όσα έζησε στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη είναι συγκλονιστικά

Ο αστυνομικός φέρεται να είχε εγκαταστήσει εφαρμογή στο κινητό της τηλέφωνο, με την οποία την παρακολουθούσε. 

«Ο Δ. δε με άφηνε να βγω από το σπίτι του, παρά μόνο για να πάω στο περίπτερο και για να πάρω καφέ σε μια καφετέρια δίπλα και μόνο όταν ήταν κι αυτός εκεί. Όταν έφευγε από το σπίτι, κλείδωνε την πόρτα και με άφηνε μέσα. Η μάνα μου είχε έρθει δύο φορές στο σπίτι και τη μία από αυτές μαζί με τον αδερφό μου. Αυτοί δε γνώριζαν για όλη αυτήν την κατάσταση, διότι εγώ δεν τους είχα πει τίποτα, και όταν ερχόταν σπίτι ο Δ. το έπαιζε καλός και έκανε αστεία», είπε.

Πώς αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια

Η 19χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια για να γλιτώσει από τα βασανιστήρια στα οποία υποβαλλόταν τον τελευταίο μήνα. 

«Σήμερα, ξύπνησα και πήγα να πάρω καφέ στην καφετέρια, όπου η κοπέλα που δουλεύει με ξέρει γιατί τον τελευταίο καιρό έπαιρνα καφέ συνέχεια από εκεί. Με είδε που ήμουν χτυπημένη και μου είπε αν θέλω βοήθεια να πάω σε αυτήν. Εγώ πήρα τον καφέ, γύρισα σπίτι και όταν με είδε ο Δ. ξαφνικά και χωρίς λόγο άρχισε να φωνάζει, να με χτυπάει στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο, ενώ με απείλησε και με ένα όπλο, λέγοντάς μου ''θα σε σκοτώσω και δε θα ζήσεις''. Τότε χτύπησε το κινητό του Δ. και καθώς αυτός μίλαγε σε αυτό, εγώ κατάφερα να τρέξω προς την πόρτα και να βγω έξω. Έπειτα πήγα κατευθείαν στην κοπέλα, η οποία, μόλις της είπα τι έγινε, ενημέρωσε την αστυνομία. Εγώ με την κοπέλα πήγαμε με το αυτοκίνητό της στην αστυνομία», είπε.

Ηλιούπολη: Τι υποστήριξε ο αστυνομικός

Από την πλευρά του ο πρώην αστυνομικός αρνήθηκε τα πάντα και υποστήριξε πως η 19χρονη εκδιδόταν από την ηλικία των 16 ετών και αυτός ήταν ο λόγος που τσακώνονταν γιατί εκείνος ήθελε, όπως είπε, να την απομακρύνει από αυτή τη δουλειά. 

«Γι’ αυτό το λόγο την ημέρα της σύλληψής μου τσακωθήκαμε. Τη χαστούκισα, κι εκείνη για να με εκδικηθεί με κατήγγειλε στην αστυνομία», είπε.

Αρνείται τις κατηγορίες και ο πατέρας της 

Η κοπέλα κατήγγειλε επίσης πως ο πατέρας της τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών έως τα 17 της. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι έπεσε θύμα των αρρωστημένων του ορέξεων πάνω από τριάντα φορές και πως τελευταία φορά ήταν όταν έκλεινε τα 17. Από τότε, λόγω της καραντίνας, κι επειδή η μητέρα και ο αδελφός της ήταν συνέχεια στο σπίτι, οι σεξουαλικές επιθέσεις σταμάτησαν. 

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως ήταν πάρα πολύ αυστηρός με τα παιδιά του και γι’ αυτό η κόρη του τον κατηγορεί. 

Ο πατέρας της 19χρονης

Ο πατέρας της 19χρονης δήλωσε ότι ήταν αυστηρός, αλλά δε βίαζε την κόρη του

Ζήτησε επίσης από την ανακρίτρια να καλέσει σε κατάθεση τον δίδυμο αδελφό της κόρης του και τη σύζυγό του, προκειμένου να αποδειχθεί -όπως λέει- «η μία και μοναδική αλήθεια, ότι υπήρξα αυστηρός γονέας με παραδοσιακές και ηθικές αρχές, αλλά όχι βιαστής πατέρας, ότι δούλευα σκληρά για την οικογένειά μου».

Στο απολογητικό του υπόμνημα κάνει αναφορά σε ένα ιατρικό ζήτημα, το οποίο εκ των πραγμάτων τον εμποδίζει να προχωρήσει σε όσα τον κατηγορεί η κόρη του, ενώ ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο. 

Ο πατέρας της 19χρονης υποστήριξε τέλος πως η κόρη του τον είχε απειλήσει πως αν την αναζητούσε θα προέβαινε σε καταγγελία για βιασμό. 

Τέλος άφησε αιχμές σε βάρος της συζύγου του ότι γνώριζε την αλήθεια για την κόρη τους και την κάλυπτε. 

Η μητέρα από την πλευρά της υποστήριξε πως οι καβγάδες στο σπίτι της κόρης της με τον πατέρα της ήταν συνεχείς και γι’ αυτό κι εκείνη έφυγε από το σπίτι, λέγοντάς της να μην του αποκαλύψει πού βρίσκεται. 

Πρόσθεσε ακόμα πως δε γνώριζε τίποτα για τα όσα περνούσε το παιδί της και πως είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας που δεν εκφράζεται εύκολα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top