Ηλιούπολη: Αστυνομικός κρατούσε φυλακισμένη 19χρονη και την εξέδιδε

Την κακοποιούσε σεξουαλικά και ο πατέρας της από την ηλικία των 11 ετών

Την απόλυτη φρίκη έζησε μια 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, η οποία κατήγγειλε ότι αστυνομικός την κρατούσε παράνομα, την βίαζε, την κακοποιούσε και την εξέδιδε. 

Ο εφιάλτης που ζούσε η νεαρή γυναίκα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν κατάφερε να αποδράσει από το κολαστήριο, όπου την κρατούσε ο αστυνομικός. Άγρια χτυπημένη, με τα σημάδια της βίας στο πρόσωπο και στο σώμα της, η κοπέλα μπήκε σε μια καφετέρια της περιοχής και ζήτησε βοήθεια από την υπάλληλο. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στη συνέχεια περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα φρικτά υπέστη από τον συνάδελφό τους. 

Ο αστυνομικός, ο οποίος τελούσε σε κατάσταση αργίας με απόλυση για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για όπλα και οικογενειακή βία, μεταφέρθηκε στην ασφάλεια Αθηνών και ανέλαβε το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων. Μετά την κατάθεση της κοπέλας η προσαγωγή του μετατράπηξε σε σύλληψη.

Η 19χρονη μετά τη μαραθώνια κατάθεσή της έως τα ξημερώματα της Κυριακής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ αναμένεται να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από δύο μήνες περίπου γνώρισε τον αστυνομικό, με τον οποίο σύναψε σχέση. Στην πορεία έγινε εξαιρετικά βίαιος, την κακοποιούσε συστηματικά και την εξέδιδε σε άλλους άνδρες μέσω διαδικτύου. Μάλιστα φέρεται να μην της επέτρεψε να δώσει πανελλήνιες. 

Την είχε επίσης αναγκάσει να κλείσει όλους τους λογαριασμούς της στα social media για να μην εντοπίζεται το στίγμα της και να μπορεί να την ελέγχει. 

Συνελήφθη και ο πατέρας της

Μαζί με τον αστυνομικό συνελήφθη και ο πατέρας της 19χρονης, ο οποίος, όπως κατήγγειλε η ίδια, την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 11 έως 17 ετών. 

Αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της για να γλιτώσει από τον πατέρα της, όμως έπεσε στα χέρια του πρώην αστυνομικού, ο οποίος την εξανάγκαζε να εκδίδεται. 

Τι βρέθηκε στο σπίτι του πρώην αστυνομικού

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι και το αυτοκίνητο του πρώην αστυνομικού κι εντόπισαν:

  • δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του ιδίου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο,
  • δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (ιδιώτη), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια,
  • 3 συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM ,
  • 3 κάρτες μνήμης,
  • φωτογραφική μηχανή,
  • σκληρός δίσκος και
  • φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων

Ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του πατέρα της όπου βρήκαν

  • αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του,
  • πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος,
  • μαχαίρι και
  • συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Και οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίας της εμπορίας ανθρώπων, της απειλής και της ενδοοικογενειακής βίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top