Ηλιούπολη: Οργανωμένο κύκλωμα trafficking βλέπουν οι δικηγόροι της 19χρονης

Την Τρίτη απολογούνται ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της κοπέλας

Ένα οργανωμένο κύκλωμα trafficking υποστηρίζουν οι συνήγοροι της 19χρονης ότι κρύβεται πίσω από την υπόθεση της, ενώ σοκάρουν οι συνθήκες κράτησής της. Η ίδια εξετάστηκε το πρωί από ιατροδικαστή, ενώ αύριο Τρίτη θα απολογηθούν στον ανακριτή ο αστυνομικός και ο πατέρας της. 

Ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη τη 19χρονη σε διαμέρισμα της Ηλιούπολης και την εξέδιδε- φωτογραφία από Eurokinissi

Ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη τη 19χρονη σε διαμέρισμα της Ηλιούπολης και την εξέδιδε- φωτογραφία από Eurokinissi

Οι φωτογραφίες της 19χρονης φιγουράριζαν μαζί με άλλες σε γνωστή ιστοσελίδα ερωτικών συνοδών. Ένας συνεργός του αστυνομικού φέρεται να την πήγαινε από ραντεβού σε ραντεβού και από πελάτη σε πελάτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσοχοΐδη για τη 19χρονη και τον αστυνομικό    

«Όταν αρνιόμουν να πάω με κάποιον πελάτη, δε μου έδινε να φάω» φέρεται να είπε η 19χρονη στους αστυνομικούς.

«Την πουλούσε, την είχε αναρτήσει σε ένα site που είχε, με συνεργούς τους οποίους τους έχει κατονομάσει στην αστυνομία, όχι ένας αλλά τρεις» υποστήριξε η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Τον έναν από αυτούς τους τρεις συνεργούς αναζητά και η Δικαιοσύνη με ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε σε βάρος του. 

Ηλιούπολη: Ένταλμα σύλληψης για συνεργό του αστυνομικού που εξέδιδε 19χρονη

Η 19χρονη γνωρίστηκε με τον αστυνομικό πριν από περίπου ενάμιση μήνα και λίγο αργότερα, όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς του τμήματος Εσωτερικών υποθέσεων, ξεκίνησε ο εφιάλτης της μέσα στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης.

«Προσπαθούσε να μου δώσει ναρκωτικά και επειδή εγώ δε δεχόμουν, με χτυπούσε και του έλεγα ότι και να με σκοτώσεις, εγώ τέτοια πράγματα δεν παίρνω» φέρεται να υποστήριξε η 19χρονη. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο αστυνομικός απειλούσε ότι αν δεν έκανε ό,τι της έλεγε θα σκότωνε την ίδια και την οικογένειά της. «Ευτυχώς γλίτωσα, γλίτωσα. Δε θέλω τώρα να πάθει κανείς άλλος κακό» φέρεται να είπε η 19χρονη.

Ο πατέρας της 19χρονης κατηγορείται ότι τη βίαζε επί 6 χρόνια- φωτογραφία από Eurokinissi

Ο πατέρας της 19χρονης κατηγορείται ότι τη βίαζε επί 6 χρόνια- φωτογραφία από Eurokinissi

Το κακό για εκείνη όμως είχε ξεκινήσει από τα 11 της χρόνια στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος κατηγορείται ότι τη βίαζε επί έξι χρόνια.
«Επειδή είχε υποστεί όλα αυτά από τον  πατέρα, όταν γνώρισε τον 39χρονο ήταν εύκολο να την πείσει ότι κοντά του θα έβρισκε καταφύγιο και ασφάλεια» υποστήριξε η συνήγορός της.

Η νεαρή κοπέλα εξετάστηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία και σύμφωνα με πληροφορίες φέρει εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top