Ηλιούπολη: Σε βίντεο κλιπ ως ράπερ ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη

Ο βίος και η πολιτεία του – Τρία ακόμα άτομα κατήγγειλε η κοπέλα

Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθούν σήμερα ο αστυνομικός που βίαζε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη και ο πατέρας της που την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 11 ετών. Την ίδια ώρα νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον βίο και την πολιτεία του 39χρονου, ο οποίος εδώ και καιρό είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα για διάφορες δραστηριότητές του. 

αστυνομικός Ηλιούπολη

Ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη

Σύμφωνα με το Mega, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως αστυνομικός, ο κατηγορούμενος ονειρευόταν και καριέρα ως ράπερ. Μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2013 είχε ανεβάσει στο YouTube βιντεοκλίπ, όπου έχει αναλάβει το ραπ κομμάτι του τραγουδιού. 

Ηλιούπολη: Οργανωμένο κύκλωμα trafficking βλέπουν οι δικηγόροι της 19χρονης

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφάνιζε τον εαυτό του ως star της ραπ σκηνής και ανέβαζε τραγούδια στα οποία είχε γράψει τις ρίμες. 

Το σκοτεινό παρελθόν του 39χρονου αστυνομικού

Το 2010 το όνομά του ενεπλάκη σε υπόθεση προμήθειας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αλλά και παράνομων όπλων, με αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Όλα ξεκίνησαν από έναν λογαριασμό στο Facebook με το όνομά του. Σε αυτόν είχαν αναρτηθεί φωτογραφίες, που απεικόνιζαν τον ίδιο και την πρώην σύζυγό του μπροστά σε ένα τραπέζι με όπλα, ναρκωτικά και μεγάλες ποσότητες χρημάτων. 

πατέρας 19χρονης και ο 39χρονος αστυνομικός

Ο πατέρας της 19χρονης και ο αστυνομικός απολογούνται στον ανακριτή

Το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανέλαβε τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν ο λογαριασμός ανήκει στον 39χρονο και δύο πραγματογνώμονες καταλήγουν ότι ήταν ψεύτικο προφίλ. Ο αστυνομικός επέστρεψε στην υπηρεσία του. 

Ηλιούπολη: Ένταλμα σύλληψης για συνεργό του αστυνομικού που εξέδιδε 19χρονη

Έξι χρόνια αργότερα κατηγορήθηκε από την υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στη Θεσσαλονίκη γιατί μαζί με τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικούς συμμετείχαν παράνομα στην ασφάλεια ομάδων σε διάφορες αθλητικές αναμετρήσεις. 

39χρονος αστυνομικός Ηλιούπολη

Ο 39χρονος ήταν σε διαθεσιμότητα, καθώς είχε εμπλακεί σε αρκετές παράνομες ενέργειες

Και η δράση του δε σταματά εδώ. Το 2019 ο ίδιος ο αστυνομικός, σύμφωνα με καταγγελίες, απείλησε συνάδελφό του, φρουρό πολιτικού προσώπου, ότι θα του «φυτέψει» μια σφαίρα στο κεφάλι γιατί θεωρούσε ότι είχε ύποπτες προσωπικές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του. 

Ηλιούπολη: Καταγγελίες για τους χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ.

Χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα που αντάλλαξαν στο Facebook:

«Βασικά δε θα προλάβεις να μιλήσεις. Μια σφαίρα, έναν ήχο θα ακούσεις μόνο. Και κράτα και το μήνυμα μπας και σε φυγαδεύσουν, αλλά δυστυχώς δε σε γλιτώνει τίποτα. Πίστεψέ με, μια σφαίρα θα φας στο κεφάλι, πίστεψέ με», φέρεται να έγραψε στον συνάδελφό του. 

Ο 39χρονος αστυνομικός που κρατούσε αιχμάλωτη τη 19χρονη στην Ηλιούπολη

Στο διαδίκτυο εμφανιζόταν ως star της ραπ μουσικής

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 4/4 2019 ο 39χρονος ανήρτησε στο διαδίκτυο ότι η πρώην σύζυγό τους είχε περιέργως εξαφανιστεί και ανέφερε ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ηλιούπολη: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας σε βάρος του αστυνομικού

Πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει θύμα διάρρηξης στο διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη, όπου κρατούσε αιχμάλωτη και βασάνιζε την 19χρονη κοπέλα. Όπως είχε αναφέρει, από το σπίτι του είχαν κλαπεί το υπηρεσιακό του όπλο και η ταυτότητά του.

Ηλιούπολη: Η 19χρονη κατήγγειλε άλλα τρία άτομα για trafficking

Την ίδια ώρα η 19χρονη κοπέλα φέρεται να κατονόμασε στην αστυνομία άλλα τρία άτομα που συνεργάζονταν με τον 39χρονο στο κύκλωμα διακίνησης γυναικών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από αυτά είναι ένας άνδρας, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του την κοπέλα σε σημεία, όπου της είχε κλείσει ερωτικά ραντεβού ο 39χρονος με πελάτες. Ο άνδρας αυτός αναζητείται από την αστυνομία. 

Ηλιούπολη: Αστυνομικός κρατούσε φυλακισμένη 19χρονη και την εξέδιδε

Παράλληλα αναφέρθηκε ονομαστικά και σε μία ακόμα κοπέλα που βρισκόταν μαζί της στο διαμέρισμα του αστυνομικού – μαστροπού, η οποία όμως αρνήθηκε να καταθέσει, καθώς φοβάται για τη ζωή της. 

Στους αστυνομικούς είπε τέλος ότι κανείς από τον περίγυρό της δεν γνώριζε τίποτα, ούτε καν η μητέρα και τα αδέλφια της και αποκάλυψε πως ο 39χρονος αστυνομικός την απειλούσε ότι αν μιλήσει για όσα περνά θα τους κάνει κακό. 

Ηλιούπολη: Βαρύ τον κατηγορητήριο για τον αστυνομικό και τον πατέρα

Σε βάρος του αστυνομικού και του πατέρα της 19χρονης έχει ασκηθεί δίωξη για 14 κακουργηματικές και πλημελημματικές πράξεις. 

Συγκεκριμένα κατηγορούνται για:

  • Εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα,
  • Συνέργεια στην παραπάνω πράξη,
  • Εμπορία κατά ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση,
  • Βιασμός κατ’ εξακολούθηση,
  • Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση,
  • Κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση,
  • Γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών,
  • Διακίνηση ναρκωτικών,
  • Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή,
  • Οπλοφορία,
  • Οπλοχρησία,
  • Οπλοκατοχή
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top