Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα - Aποκαλύψεις για 10 «αιχμάλωτες»

«Εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση», λέει η δικηγόρος της 19χρονης

Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της 19χρονης από την Ηλιούπολη για τα νέα στοιχεία της υπόθεσης. Πηγή/βίντεο: Αnt1

Νέες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, που την κρατούσε αιχμάλωτη και την εξέδιδε αστυνομικός, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το συγκεκριμένο περιστατικό κρύβεται κύκλωμα σωματεμπορίας.

Ηλιούπολη: «Ο αστυνομικός μου έκλεινε τρία ή τέσσερα ραντεβού την ημέρα»

Η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας το πρωί στον Αnt1, ανέφερε ότι μαζί με την 19χρονη απελευθερώθηκε ακόμα μία κοπέλα, η οποία ωστόσο δε θέλει ακόμη να μιλήσει. Πρόσθεσε, δε, ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης ακόμα τρία κορίτσια επικοινώνησαν μαζί της, η μια εκ των οποίων τής μίλησε με περισσότερα στοιχεία.

Ηλιούπολη: Σε βίντεο κλιπ ως ράπερ ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, άλλες 10 κοπέλες φέρεται να κρατούνται «αιχμάλωτες»:

Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες. Δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα.

Ηλιούπολη: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας σε βάρος του αστυνομικού

Ηλιούπολη - 19χρονη

Ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες. / φωτογραφία eurokinissi

Ηλιούπολη: «Περισσότερα άτομα βρίσκονται πίσω από την υπόθεση»

Η κ. Λεγάκη ανέφερε ότι υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη περισσότερων μελών που εμπλέκονται στο κύκλωμα.

Μάλιστα, η μια από τις κοπέλες – θύματα φέρεται να της αποκάλυψε ότι έχει κατονομάσει στην ΕΛ.ΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους μέλη του κυκλώματος.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της 19χρονης, που κατηγορείται ότι την κακοποιούσε απ΄όταν ήταν 11 ετών, συνελήφθη ακόμα ένα άτομο που φέρεται να είναι συνεργός του αστυνομικού - μαστροπού.

Ηλιούπολη: Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης για τα όσα βίωνε στα χέρια του αστυνομικού

Η κοπέλα κατέθεσε για πρώτη φορά στην αστυνομία το Σάββατο 10 Ιουλίου, παρουσία πραγματογνώμονα ψυχολόγου και αναφέρθηκε λεπτομερώς στα πρόσωπα που γνώρισε όταν άρχισε να την εκδίδει ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, είχε σχέση με τον αστυνομικό επί ενάμιση μήνα και έμενε μαζί του. Όταν του είπε ότι θέλει να δουλέψει εκείνος της πρότεινε να εργαστεί για μια γνωστή του που διατηρούσε οίκο ανοχής και site γνωριμιών. 

Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα, όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους.

Η 19χρονη περιέγραψε με λεπτομέρειες τους χώρους, ξενοδοχεία και σπίτια που την πήγαιναν για τα ραντεβού, αναφέροντας πως κάθε μέρα είχε τρεις με τέσσερις πελάτες, ενώ φέρεται να έδωσε στοιχεία και άλλων γυναικών που είχε δει στο σπίτι του αστυνομικού.

Τα χρήματα, σύμφωνα με την 19χρονη, για κάθε ραντεβού θα ήταν 160 ευρώ, εκ των οποίων η ίδια θα έπαιρνε τα μισά. Ο αστυνομικός της είπε να διαγράψει κάθε επαφή της στο κινητό της, πλην της μητέρας της, αλλά και να διαγράψει τα προφίλ της σε σόσιαλ μίντια. Παράλληλα έφιαξε προφίλ της στο επίμαχο site.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο αστυνομικός τη χτυπούσε με μεγάλη αγριότητα όταν αρνιόταν να «δουλέψει» και ανέφερε πως ο κατηγορούμενος είχε τοποθετήσει εφαρμογή στο κινητό της για να ελέγχει ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται. 

Με χτυπούσε συνεχώς το χρονικό διάστημα που ήμουν σπίτι του, ακόμα και για τους πιο απλούς λόγους, όπως ότι δεν έκανα σωστά τις δουλειές του σπιτιού. 

Ηλιούπολη: Αρνούνται τις κατηγορίες ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης

Απολογούμενος ο πατέρας της 19χρονης, που κρίθηκε προφυλακιστέος, αρνήθηκε ότι κακοποιούσε την κόρη του από την ηλικία των 11 ετών, όπως τον κατηγορεί. Ισχυρίζεται πως η καταγγελία της σε βάρος του είναι για λόγους εκδίκησης επειδή ήταν πολύ αυστηρός μαζί της και την αναζήτησε όταν εκείνη έφυγε από το σπίτι. 

Μάλιστα, ζήτησε κατ' αντιπαράσταση εξέταση με την κόρη του ενώ προβάλει πρόβλημα υγείας που έχει, το οποίο καταδεικνύει, όπως αναφέρει, ότι δε θα μπορούσε να υπαάρξει βιασμός.

Ο πατέρας της 19χρονης υποστήριξε τέλος πως η κόρη του τον είχε απειλήσει πως αν την αναζητούσε θα προέβαινε σε καταγγελία για βιασμό και άφησε αιχμές σε βάρος της συζύγου του ότι γνώριζε την αλήθεια για την κόρη τους και την κάλυπτε.

Αντίστοιχα και ο αστυνομικός απολογούμενος απέδωσε τις καταγγελίες σε εκδίκηση της 19χρονης επειδή, όπως ισχυρίζεται, είχαν τσακωθεί. 

Ηλιούπολη: «Δεν ήξερα τίποτα» κατέθεσε η μητέρα της 19χρονης

Η μητέρα της νεαρής δήλωσε στους αστυνομικούς πλήρη άγνοια για όσα κατήγγειλε η κόρη της, αναφέροντας πως εξαιτίας των συχνών καυγάδων με τον πατέρα της η κόρης της πριν ένα μήνα «δεν άντεξε άλλο και έφυγε».

Κατέθεσε, όμως, πως ήξερε ότι η κόρη της πήγε στο σπίτι ενός παιδιού που είναι περίπου 30 χρονών και είναι αστυνομικός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top