Νέα Σμύρνη: Δύο νέες συλλήψεις για την επίθεση στον αστυνομικό

Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο

Σε δύο ακόμα συλλήψεις προχώρησε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία νωρίς το πρωί για την άγρια επίθεση σε βάρος του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα 21χρονο και ένα 23χρονο, και οι δύο οπαδοί μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας της Αττικής.

Ο ένας από τους δύο μάλιστα είχε συλληφθεί πριν λίγες μέρες και για τη επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και φέρεται να είναι μέλος αναρχικής ομάδας. Ο συγκεκριμένος συνελήφθη έξω από το σπίτι του, όπου και έχει ξεκινήσει έρευνα.

Νέα Σμύρνη: Πώς συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που τραυμάτισε τον αστυνομικό

Και οι δύο συλληφθέντες φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού. Θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα και τον ανακριτή για να δώσουν εξηγήσεις. 

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Τέσσερις οι συλλήψεις για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη 

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις συλλήψεις για τον τραυματισμό του αστυνομικού και, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας θα υπάρξουν κι άλλες. 

Χθες συνελήφθησαν δύο οργανωμένοι οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων, που φέρονται να πρωταγωνίστησαν στον ξυλοδαρμό του 27χρονου αστυνομικού. 

Νέα Σμύρνη: Άγριες εικόνες – Επί 2,5 λεπτά χτυπούσαν τον αστυνομικό

Ο ένας από αυτούς, με το παρατσούκλι «Ινδιάνος» φέρεται να είναι εκείνος που στα βίντεο της επίθεσης φαίνεται να ορμά στον αστυνομικό, να τον ρίχνει κάτω από το μηχανάκι και να αρχίζει να τον χτυπά με κλωτσιές. Στη συνέχεια τον… «λόγο» πήρε ο όχλος που ξεκίνησε το λιντσάρισμα του άτυχου αστυνομικού με στυλιάρια, κλωτσιές και γροθιές. 

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Η στιγμή που κουκουλοφόροι ξυλοκοπούν αστυνομικό

Ο αστυνομικός υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top