Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Η στιγμή που κουκουλοφόροι ξυλοκοπούν αστυνομικό

Τέσσερις συνολικά οι τραυματίες αστυνομικοί

Η στιγμή της επίθεση στον αστυνομικό από ομάδα κουκουλοφόρων.

Εκτεταμένα επεισόδια, ρίψη μολότοφ και χημικών σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη. Ένας 28χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο 401 Νοσοκομείο. Απο τα επεισόδια τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερις αστυνομικοί.

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: 28χρονος ειδικός φρουρός ο τραυματίας αστυνομικός

επεισόδια Νέα Σμύρνη

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή που ο άτυχος αστυνομικός έγινε έρμαιο της επίθεσης αγνώστων. Ο αστυνομικός βρισκόταν πάνω σε μηχανή της ΕΛ.ΑΣ. όταν δέχθηκε επίθεση από το πλήθος και έπεσε κάτω. Εκείνη τη στιγμή, καθώς βρισκόταν πεσμένος στο οδόστρωμα, δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα από δεκάδες κουκουλοφόρους να το χτυπούν με πέτρες και σιδερολοστούς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

αστυνομικός Νέα Σμύρνη

Επεισόδια και χημικά στη Νέα Σμύρνη: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός

Τελικά ο άνδρας της αστυνομίας αφού έμεινε πεσμένος για αρκετή ώρα στο οδόστρωμα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθούν τυχόν σοβαροί τραυματισμοί.

Νέα Σμύρνη: Βίντεο drone από τα επεισόδια

Οι συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και κουκουλοφόρων βιντεοσκοπήθηκαν και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από drone της ελληνικής αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top