Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: 28χρονος ειδικός φρουρός ο τραυματίας αστυνομικός

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Εικόνες πολέμου διαδραματίστηκαν πριν λίγο στη Νέα Σμύρνη, μετά από επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ ομάδας κουκουλοφόρων και αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας αστυνομικός.

Επεισόδια και χημικά στη Νέα Σμύρνη: Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός

αστυνομικός Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στο κεφάλι είναι ένας 28χρονος ειδικός φρουρός. Όπως φαίνεται σε βίντεο, άγνωστοι τον έριξαν ενώ ήταν εν κινήσει με τη μηχανή μαζί με άλλους συναδέλφους του και τον χτύπησαν με μένος με λοστούς και πέτρες. Ο άνδρας έμεινε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα για αρκετή ώρα, μέχρι να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει τελικά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

αστυνομικός τραυματίας Νέα Σμύρνη

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ όπως μετέδωσε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, επικαλούμενη αξιόπιστες πηγές, η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να είναι καλή και έχει τις αισθήσεις του. Ο νεαρός αστυνομικός αναμένεται να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο νοσοκομείο μεταβαίνουν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού. Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top