Νέα Σμύρνη: Πώς συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που τραυμάτισε τον αστυνομικό

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ποιος είναι ο 30χρονος που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ένας 30χρονος Ελληνοϊρακινός φέρεται να είναι ο δράστης που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να ακολουθήσει ο άγριος ξυλοδαρμός του από ομάδα ατόμων στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος, γνωστός με το παρατσούκλι «Ινδιάνος» ή «δρομέας Ινδιάνος», φέρεται να είναι οργανωμένος οπαδός μεγάλης ομάδας, ενώ σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Παναγιώτης Μπούσιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είναι σεσημασμένος και για ναρκωτικά.

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, την ώρα που έφευγε από την εργασία του, αφού δουλεύει ως αποθηκάριος σε μεγάλο κατάστημα τροφίμων στον Ασπρόπυργο, και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Πώς οδηγήθηκαν στα ίχνη του οι αρχές

Η ταυτοποίησή του έγινε ανάμεσα σε τρεις βασικούς υπόπτους ομάδας 10 ατόμων από την τράπεζα δεδομένων του Τμήματος Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους. Σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό του έπαιξε και η κατάθεση ατόμου που φαίνεται να γνώριζε τόσο την ταυτότητά του όσο και τον τρόπο που ενεργεί.

Ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα εις βάρος αγνώστων ατόμων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top