Επίθεση με βιτριόλι: «Μίλησε» το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης

Βρέθηκε εφαρμογή που παρακολουθούσε την 34χρονη και χάρτες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η Ιωάννα για την υγεία της και την 35χρονη

Σύμφωνα με το Mega, το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης κατηγορούμενης «μίλησε» και αποκάλυψε πως παρακολουθούσε το θύμα της επί έναν ολόκληρο χρόνο. 

Συγκεκριμένα οι αξιωματικοί που συνεχίζουν τις έρευνες βρήκαν στο κινητό της 35χρονης την εφαρμογή trackerhome η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή για παρακολουθήσεις.

Επίθεση βιτριόλι: Επέστρεψε σπίτι η Ιωάννα – «Δεν τελειώνει ο Γολγοθάς μου»

Μάλιστα όπως έχει αποκαλυφθεί είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της Ιωάννας τρεις πομπούς παρακολούθησης, προκειμένου να γνωρίζει τις κινήσεις της. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα φωτογραφίες από την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει η Ιωάννα στο Μοσχάτο, οι οποίες τραβήχτηκαν στις 20 Ιουνίου 2019, δηλαδή ένα χρόνο πριν από την επίθεση. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μετά το εξιτήριο

Παράλληλα, από τις 29 Ιανουαρίου η 35χρονη φέρεται ότι παρακολουθούσε τον χώρο εργασίας της Ιωάννας. 

Στο κινητό της κατηγορούμενης βρέθηκε φωτογραφία με απεικόνιση χάρτη με συντεταγμένες που οδηγούν στην οδό Αγίας Ελεούσης, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο της επίθεσης. 

Επίθεση με βιτριόλι: Πεπεισμένη ότι θα βγει από τη φυλακή η 35χρονη

Στις 8 Μαΐου η 35χρονη εντοπίζει κατάστημα με περούκες στο Περιστέρι για να οργανώσει τη μεταμφίεσή της, όπως αποδεικνύεται από φωτογραφία του καταστήματος που έχει αποθηκεύσεις στο κινητό της τηλέφωνο.

Στις 16 Μαΐου αποθηκεύει φωτογραφία από μια εταιρεία ταξί, ενώ τρεις μέρες μετά καταχωρείς το κινητό της έναν αριθμό που ανήκει στην οδηγό ταξί, με το οποίο διέφυγε μετά την επίθεση. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Μίλησαν» το κινητό και το laptop της 35χρονης

Η Ιωάννα μετά από επτά χειρουργικές επεμβάσεις και 85 μέρες νοσηλείας βρίσκεται στο σπίτι της και σε εβδομαδιαία βάση επισκέπτεται τους γιατρούς της για να αξιολογηθεί η κατάστασή της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Έκτο και ιδιαίτερα κρίσιμο χειρουργείο για την Ιωάννα

Από την άλλη η 35χρονη είναι προφυλακισμένη στις φυλακές της Θήβας και συνεχίζει να κρατά το στόμα της κλειστό, όσον αφορά στα κίνητρα της επίθεσης με το βιτριόλι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top