Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μετά το εξιτήριο

Αποκλειστικές εικόνες από την έξοδό της από το νοσοκομείο

Στο σπίτι της επέστρεψε μετά από σχεδόν τρεις μήνες νοσηλείας η Ιωάννα, το κορίτσι που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου.

Επίθεση με βιτριόλι: Εξιτήριο από το Θριάσιο πήρε η Ιωάννα

Από νωρίς το πρωί οι δικοί της άνθρωποι μετέφεραν εκτός δωματίου τα πράγματά της. Στο πλευρό της η μητέρα της, ο αδερφός  της, στενοί φίλοι και ο δικηγόρος της.

Όπως είπε η διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου,  «την Ιωάννα θα τη θυμάμαι για τη δύναμη και την επιμονή της».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η κοπέλα έχει ανάμεικτα συναισθήματα, χαρά που βγήκε από το νοσοκομείο και αγωνία για το μέλλον. 

Το συγκινητικό αντίο της Ιωάννας σε γιατρούς και νοσηλευτές

Λίγο πριν πάρει εξιτήριο η Ιωάννα συγκινημένη, αποχαιρέτησε νοσηλευτές και γιατρούς.

«Το τι είπε δεν έχει μεγάλη σημασία, το πώς αισθανόμαστε έχει μεγάλη σημασία. Η ευχή μου είναι να ξαναπάρει τη ζωή της πίσω και να ζήσει μια καλή ζωή» είπε η κ. Καλοφώνου.

Επίθεση με βιτριόλι: H 35χρονη θα αποφασίσει εάν και πότε θα απολογηθεί

Η Ιωάννα γνωρίζει με λεπτομέρειες πώς είναι η κατάσταση της υγείας της. Οι βλάβες που έχει υποστεί είναι μεγάλες και ξέρει ότι δεν θα είναι όπως πριν.

Ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο έγινε η επίθεση καθώς η φερόμενη ως δράστης κρατά το στόμα της κλειστό.

Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας μετά το εξιτήριο

Η Ιωάννα έφθασε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι στο σπίτι της στο Μοσχάτο και εκεί είχε την πρώτη ευχάριστη έκπληξη. Την περίμεναν οι φίλες της που την καλωσόρισαν με αγκαλιές και φιλιά.

Ήταν όλες συγκινημένες και ιδιαίτερα η Ιωάννα. Μόλις το αυτοκίνητο έφθασε στη γειτονιά της, γύρισε στον αδερφό της και τη μητέρα της και τους είπε «Επιτέλους στο σπίτι μου».

Σε επίπεδο ερευνών η υπόθεση παραμένει ανοικτή καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων για το δεύτερο κινητό της κατηγορουμένης και το λάπτοπ της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top