Επίθεση με βιτριόλι: «Μίλησαν» το κινητό και το laptop της 35χρονης

Μέσα στην εβδομάδα το 7ο χειρουργείο για την Ιωάννα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με αυτά φαίνεται πως το κινητό και το laptop της 35χρονης κατηγορούμενης έχουν βγάλει αρκετά πράγματα που βοηθούν τις έρευνες. 

Επίθεση με βιτριόλι: Έκτο και ιδιαίτερα κρίσιμο χειρουργείο για την Ιωάννα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι ειδικοί φέρεται να έχουν ανακτήσει υλικό από το δεύτερο κινητό τηλέφωνο και το laptop που η 35χρονη φέρεται να είχε διαγράψει λίγο πριν από τη σύλληψή της. 

Από το υλικό αυτό προκύπτουν νέα στοιχεία, τα οποία δίνουν απαντήσεις στο ποιος ήταν ο άνθρωπος ή εταιρεία από την οποία προμηθεύτηκε η κατηγορούμενη το βιτριόλι και αν είχε συνεργό, ο οποίος τη βοήθησε ακόμα και εν αγνοία του. 

Επίθεση βιτριόλι: Ερευνούν την εμπλοκή τρίτου προσώπου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 35χρονη φέρεται να αναζητούσε στο διαδίκτυο περούκα την περίοδο 6 – 9 Μαΐου, δηλαδή μόλις δέκα μέρες πριν από την επίθεση. Μάλιστα τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, αναμένεται να γνωστοποιηθούν στον ανακριτή. 

Σε έβδομο χειρουργείο υποβάλλεται η Ιωάννα

Η 35χρονη κατηγορούμενη παραμένει στις φυλακές της Θήβας, όπου συνεχίζει να μη μιλάει για την υπόθεση και να αρνείται να απολογηθεί, επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής. 

Επίθεση βιτριόλι: «Έλεγε ότι είναι καλά και στα προσωπικά και στη δουλειά»

Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ψύχραιμη, δεν μιλάει πολύ και βρίσκεται σε θάλαμο με άλλες πέντε συγκρατούμενές της. Συχνά επίσης έχει τηλεφωνική επικοινωνία με την οικογένειά της και τον δικηγόρο της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα μηνύματα της Ιωάννας με την 35χρονη και τον 40χρονο

Όσο για την Ιωάννα, συνεχίζει να ανεβαίνει τον «Γολγοθά» της, καθώς τη Δευτέρα μεταφέρθηκε από το «Θριάσιο» νοσοκομείο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι παλεύουν να σώσουν το αριστερό της μάτι που έχει υποστεί τη μεγαλύτερη βλάβη. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λόγια της Ιωάννας για την προφυλάκιση της 35χρονης

Μέσα στην εβδομάδα τέλος, αναμένεται να υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο, το έβδομο κατά σειρά, για την αποκατάσταση του προσώπου της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top