Επίθεση βιτριόλι: «Έλεγε ότι είναι καλά και στα προσωπικά και στη δουλειά»

Τι ισχυρίστηκε η αδερφή της 35χρονης 

Το laptop της 35χρονης γυναίκας που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα αναμένεται να δώσει την απάντηση στις αρχές από πού και πότε προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό. Την ίδια στιγμή, ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φέρνει στο «φως» τι ισχυρίστηκε η αδερφή της κατηγορούμενης στις αρχές.

Επίθεση βιτριόλι: Στις φυλακές του Ελαιώνα θα μεταφερθεί η 35χρονη

Όσον αφορά το laptop της 35χρονης βρίσκεται ήδη στα εργαστήρια της αστυνομίας και αναλύονται αρχεία, μέιλ, φωτογραφίες και σημειώσεις της κατηγορούμενης. Ωστόσο το κενό στην υπόθεση παραμένει ένα: πού βρήκε το βιτριόλι η γυναίκα, πότε το αγόρασε και πώς έφθασε στα χέρια της. 

Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο για την προμήθεια του καυστικού υγρού να είχε και συνεργό που εν αγνοία βοήθησε την κατηγορούμενη στην υπόθεση.

Βιτριόλι: «Άλλος ο λόγος της επίθεσης... κι όχι ο 40χρονος»

Τι ισχυρίστηκε η αδερφή της 35χρονης 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή της 35χρονης «έσπασε» τη σιωπή της και μίλήσε για την αδερφή της.

Επίθεση βιτριόλι: «Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της»

«Έμενα με την αδερφή μου πριν από οκτώ με εννέα χρόνια. Το 2013 έφυγα και συγκατοίκησα με τον σύζυγό μου. Όλο τον καιρό που συγκατοικούσα με την αδερφή μου με σύστησε μόνο σε έναν άντρα με τον οποίο,, όπως μου ανέφερε είχε δεσμό για δύο χρόνια. Δε θυμάμαι το όνομά του. Επίσης είναι ο μοναδικός άντρας που έφερε σπίτι μας. Από όταν σταματήσαμε να συγκατοικούμε μέχρι και σήμερα ποτέ δεν είχε αναφέρει αν έχει σχέση ή δεσμό με κάποιον άντρα. Πάντα μου έλεγε ότι στην δουλειά της αλλά και στην προσωπική της ζωή είναι όλα καλά», φέρεται να είπε η αδερφή της 35χρονης.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ειναι ότι κανείς από τον περίγυρο της 35χρονης δε γνώριζε την ύπαρξη του 40χρονου επιχειρηματία και όπως φαίνεται ούτε η αδερφή της. 

Επίθεση βιτριόλι: Αγώνας από τους γιατρούς να σώσουν την όραση της Ιωάννας

Η Ιωάννα θέλει να μάθει την αλήθεια

Μετά από 38 ολόκληρες ημέρες η δράστρια δεν έχει δώσει την παραμικρή εξήγηση για τον λόγο της επίθεσης με το βιτριόλι, μια στάση που ενοχλεί την Ιωάννα, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής. 

«Να αντιδιαστείλουμε τη σιωπή που τηρούν οι πρωταγωνίστριες του δράματος αυτού, η κατηγορουμένη και το θύμα. Η σιωπή της δράστιδος είναι υποβολιμαία και υπερασπιστικής γραμμής, ενώ η σιωπή του θύματος ειναι γεμάτη πόνο περιμένοντας εναγωνίως να ακούσει τι εξήγηση θα δώσει η κατηγορουμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρής.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top