Επίθεση βιτριόλι: Στις φυλακές του Ελαιώνα θα μεταφερθεί η 35χρονη

Γιατί δεν απολογήθηκε και επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής

Στις φυλακές του Ελαιώνα αναμένεται να μεταχθεί η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. 

Επίθεση βιτριόλι: «Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της»

Όπως είπε ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δε συντρέχει φόβος για την ασφάλειά της και η απόφαση είναι για λειτουργικούς λόγους. 

Επίθεση βιτριόλι: Αγώνας από τους γιατρούς να σώσουν την όραση της Ιωάννας

Όσον αφορά στην απόφασή της να μην απολογηθεί, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε πως την ημέρα της απολογίας της ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν ήταν σε θέση να το κάνει. 

Πρόσθεσε ακόμα πως την ίδια ημέρα προστέθηκαν νέα στοιχεία για τα οποία ο ίδιος δεν είχε καμία γνώση και τόνισε με νόημα πως ακόμα κι αν η 35χρονη ήθελε να απολογηθεί δε θα την άφηνε ο ίδιος. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου»

Πάντως όπως είπε, η κατηγορούμενη όντως θα απολογηθεί, χωρίς να διευκρινίζει πότε, και τότε η ίδια θα δώσει απαντήσεις για τα κίνητρα πίσω από την επίθεση και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. 

Ο κ. Κεχαγιόγλου σημείωσε πως πλέον είναι πιο ήρεμη και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και δείχνει λίγο πιο συνεργάσιμη σε σχέση με τις πρώτες μέρες. 

Ιωάννα για 35χρονη: «Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη»

«Στις αρχές της είχα ζητήσει να με βοηθήσει να τη βοηθήσω γιατί η δικογραφία βοά. Τώρα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση», είπε. 

Υπενθυμίζεται πως η 35χρονη φερόμενη ως δράστης δεν έχει πει απολύτως τίποτα για την υπόθεση εναντίον της Ιωάννας και δεν έχει παραδεχθεί τίποτα από όσα την κατηγορούν. 

Επίθεση βιτριόλι: Νέα σημειώματα της 35χρονης - «Να φύγει η λευκή μαγεία»

Από την άλλη η Ιωάννα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά και περιμένει από την 35χρονη να ακούσει έστω ένα συγγνώμη για ό,τι συνέβη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top