Επίθεση βιτριόλι: Αγώνας από τους γιατρούς να σώσουν την όραση της Ιωάννας

Εκτεταμένες οι βλάβες στην αριστερή πλευρά του προσώπου της

Αγώνα δρόμου για να σώσουν την όραση της Ιωάννας από το αριστερό μάτι, κάνουν οι γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι.

Επίθεση βιτριόλι: Πώς είναι η υγεία της Ιωάννας

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το τέταρτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η Ιωάννα την περασμένη Πέμπτη δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελαν οι γιατροί της. Πρόκειται για χειρουργείο στο μάτι και τα βλέφαρα από την αριστερή πλευρά του προσώπου, όπου υπάρχουν εκτεταμένες βλάβες από το οξύ και η όραση του κοριτσιού έχει μειωθεί αισθητά.

Βιτριόλι: Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα- Για τρεις μήνες στο νοσοκομείο

Μάλιστα, σύμφωνα με τους γιατρούς, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της μόλυνσης, καθώς είναι ένα ανοιχτό τραύμα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει επιπλοκή. Ωστόσο, οι γιατροί αισιοδοξούν και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν την όρασή της.

Ποιος επισκέφτηκε πρώτος την 35χρονη στη φυλακή

Όσο η Ιωάννα δίνει τη δική της προσωπική μάχη μέσα στο νοσοκομείο και προσπαθεί να μείνει αισιόδοξη, στις φυλακές Κορυδαλλού η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση εναντίον της προαυλίζεται κανονικά και μόνη της, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου»

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρώει κανονικά τα γεύματά της, τρία στο σύνολο της ημέρας και μέχρι στιγμής έχει δεχτεί την επίσκεψη του αδερφού της, όσο περιμένει  την απόφαση του συμβουλίου των φυλακών για το αν θα εργαστεί ή όχι για να μειώσει την ποινή της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top