Βιτριόλι: Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα- Για τρεις μήνες στο νοσοκομείο

«Φτάνουμε να λέμε ότι δεν τρώει η κατηγορούμενη όταν η Ιωάννα δεν μπορεί..»

Δείτε την αποκάλυψη του κεντρικού δελτίου του Star: τους αποκαλυπτικούς διαλόγους της Ιωάννας και της κατηγορούμενης

Η Ιωάννα εξακολουθεί να δίνει τον δικό της αγώνα στο Θριάσιο νοσοκομείο, από τις 20 Μαΐου, όποτε και δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι που της άλλαξε μια για πάντα τη ζωή. Σήμερα Πέμπτη η 34χρονη θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο, το πέμπτο κατά σειρά, όπως ανέφερε χθες ο συνήγορός της Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στον Αlpha.

Βιτριόλι: Η Ιωάννα ζητά παραδειγματική τιμωρία για την επίθεση που δέχτηκε

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, το κορίτσι θα υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία και θα μείνει για ακόμη τρεις μήνες στο νοσοκομείο. «Ακούστηκε από τον συνάδελφό μου (σ.σ. τον κ.Κεχαγιόγλου) ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Φτάνουμε στο σημείο να λέμε για την κατηγορούμενη τι κάνει, όταν η Ιωάννα δεν τρώει λόγω των εγκαυμάτων της. Όταν έχουμε μια κοπέλα που είναι 20 μέρες στο νοσοκομείο και θα μείνει τρεις μήνες ακόμα, θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία νομίζω ότι είναι ατυχής συγκυρία να ακουστεί αυτό το πράγμα» είπε ο κ.Λύτρας μιλώντας στον Αντ1.

Επίθεση βιτριόλι: Τι δείχνει η στάση σιωπής που διατηρεί η 35χρονη

Η κατηγορούμενη για την επίθεση έχει προφυλακιστεί, όμως μέχρι τώρα αρνείται να απολογηθεί. Η 35χρονη δεν παραδέχεται ότι ήταν πίσω από το έγκλημα, επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής. Στο μεταξύ μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα μηνύματα της Ιωάννας με την 35χρονη και τον 40χρονο

Οι δικηγόροι του θύματος πάντως έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση της κατηγορούμενης. «Περιμέναμε να ακούσουμε μία συγγνώμη…» ανέφεραν αρκετές φορές οι συνήγοροι της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας και Νίκος Αλεξανδρής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top