Βιτριόλι: «Άλλος ο λόγος της επίθεσης... κι όχι ο 40χρονος»

Τι λέει ο δικηγόρος του άντρα που έγινε εν αγνοία του «μήλον της έριδος»

Διαφορετική πτυχή στην υπόθεση με το βιτριόλι, δίνει ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα, με τον οποίο διατηρούσε ελεύθερη σχέση η 35χρονη κατηγορούμενη, όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του ο ίδιος. Είναι το πρόσωπο στο οποίο αναφερόταν η 35χρονη όταν έστελνε μηνύματα στην Ιωάννα, ζητώντας της να τον διαγράψει από το facebook. O 40χρονος, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φέρεται να έχει γίνει άθελά του «μήλον της έριδος» στην επίθεση με το βιτριόλι, παρόλο που δεν είχε καν συναντήσει ποτέ το θύμα.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα μηνύματα της Ιωάννας με την 35χρονη και τον 40χρονο

«Ξεκάθαρα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Δεν είναι η αφορμή ο ίδιος. Και αυτό δεν έχει προβληθεί τόσο όσο θα έπρεπε. Θεωρούμε ότι, προϊόντος του χρόνου, θα βγουν στο φως τα στοιχεία αυτά και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 40χρονου Δημήτρης Γκαβέρας στο OPEN. Υπενθυμίζεται ότι όπως είπε χθες ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 35χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε ψυχολόγο της αστυνομίας ότι δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. «Δε θα κατέστρεφα τη ζωή μου και τη ζωή της γι’ αυτό», φέρεται να της είπε. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου»

«Θεωρούμε ότι, προϊόντος του χρόνου, θα βγουν στο φως τα στοιχεία αυτά και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη», πρόσθεσε ο συνήγορος του 40χρονου.

Επίθεση με βιτριόλι: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο 40χρονος

Παράλληλα, ο κ. Γκαβέρας τόνισε πως ο εντολέας του δεν έχει μιλήσει σε κανένα δημοσιογραφικό μέσο, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δώσει συνεντεύξεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top