Επίθεση με βιτριόλι: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο 40χρονος

Σοκαρισμένος από τη δημοσιότητα που έχει πάρει το όνομά του στην υπόθεση

Στη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος άθελά του έγινε «μήλον της Έριδος» στην επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα από την κατηγορούμενη στην υπόθεση αναφέρθηκε ο δικηγόρος του Δημήτρης Γκαρέβας.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λόγια της Ιωάννας για την προφυλάκιση της 35χρονης

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο εντολέας του περνά πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες και είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένος από τη δημοσιότητα που έχει πάρει η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση. Μάλιστα, επεσήμανε ότι ενδέχεται να μην έχει εν τέλει καμία ανάμειξη με την υπόθεση.

35χρονη - βιτριόλι: Τι δείχνουν τα σημειώματά της για τον χαρακτήρα της

Όσο αφορά τη σχέση που είχε ο 40χρονος με την 35χρονη κατηγορούμενη, ο δικηγόρος του τόνισε ότι αυτό που γνωρίζει είναι ότι «Δεν είχε δεσμό μαζί της, μια περιστασιακή σχέση είχαν» και πρόσθεσε ότι «Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η συγκεκριμένη σχέση έχει επιφέρει όλο αυτό το αποτέλεσμα».

Επίθεση βιτριόλι: Η κατάθεση του 40χρονου -Η σχέση του με την κατηγορούμενη

Ο κ. Γκαρέβας τόνισε ότι περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάκρισης και αναμένουν και τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως τις επόμενες ημέρες που ενδεχομένως να ανατρέψουν το σκηνικό.

Τι είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο 40χρονος

Στη σχέση του με τη φερόμενη ως δράστιδα αλλά και την επικοινωνία του με την Ιωάννα είχε αναφερθεί ο 40χρονος στην κατάθεσή του την προηγούμενη εβδομάδα.

«Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα... Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή», είχε αναφέρει κατά την απολογία του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top