35χρονη - βιτριόλι: Τι δείχνουν τα σημειώματά της για τον χαρακτήρα της

«Ιδιαίτερα εμμονική» χαρακτηρίζεται η κατηγορούμενη από γραφολόγο

Τη ζήλια και τις «εμμονές» της για την Ιωάννα φέρεται να αποτύπωνε σε σημειώματα η 35χρονη κατηγορούμενη. Όπως αποκαλύπτουν χειρόγραφα, τα οποία εντοπίστηκαν στο σπίτι της, από τις αρχές, «πηγή» του κακού ήταν το πάθος της για έναν άνδρα.

Στις προχειρογραμμένες σημειώσεις της η 35χρονη κατηγορούμενη, κρατούσε κάποιες σκόρπιες σκέψεις για εκείνον που είχε γίνει το απόλυτο αντικείμενο του πόθου της. Γύρω του περιστρέφονταν και οι γυναίκες, οι οποίες αποτελούσαν ενδεχόμενη απειλή.

Επίθεση βιτριόλι: Η 35χρονη πήγαινε νύχτα και άλλαζε την μπαταρία του gps

«Από το γραπτό αυτό βλέπω μια ανάγκη να τραβάει γραμμές και να οριοθετεί τις παραγράφους, σε συνδυασμό με μουτζούρες που μου λέει ένα διάχυτο άγχος ενός πολύ δυνατού ανθρώπου που προσπαθεί με κάποιο τρόπο να οριοθετήσει την ενέργειά του, τη δύναμή του» δηλώνει η δικαστική γραφολόγος, Αλίκη Αραπαντώνη.

«Μελαχρινή από δουλειά να προσέξω... Θα επικοινωνήσω μαζί του», γράφει η κατηγορούμενη σε μια προσπάθεια να προβλέψει την εξέλιξη της σχέση της με τον άνδρα που την ενδιέφερε. 

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη έψαχνε τη μοίρα σε... τράπουλα ΧΑΛ

«Από τη μια μεριά είναι το κεφαλαίο Μ που το πρώτο του σημείο είναι πιο ψηλό και τα μικρά μ που είναι τόσο πολύ ψηλά, υπερυψωμένα στη γλώσσα της γραφολογίας που σημαίνει ότι είναι ξεχωριστή ότι ξέρει ότι είναι μοναδική και αναντικατάστατη, και από την άλλη μεριά έχουμε μια γραφή, η οποία στη μορφή των γραμμάτων είναι εξαιρετικά ταλαιπωρημένη, πάρα πολύ ανασφαλής, σε συνδυασμό όμως με ένα πολύ δυνατό πάτημα του γραφικού εργαλείου που μας την κάνει σε ότι αποφασίσει η προσκολληθεί, ιδιαίτερα εμμονική» δηλώνει η κ. Αραπαντώνη. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top