Επίθεση βιτριόλι: Η 35χρονη πήγαινε νύχτα και άλλαζε την μπαταρία του gps

Αποκάλυψη Star: Επί δύο χρόνια παρακολουθούσε την Ιωάννα

Δύο χρόνια παρακολουθούσε την Ιωάννα η νεαρή γυναίκα που κατηγορείται ότι της έριξε βιτριόλι, ενώ όπως αποδείχθηκε της είχε βάλει ακόμα και κοριό στο αυτοκίνητο για να εντοπίζει που πηγαίνει. Μάλιστα, έφθανε στο σημείο να πηγαίνει στο σπίτι του θύματος για να φορτίζει την μπαταρία του gps που είχε τοποθετήσει.

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη έψαχνε τη μοίρα σε... τράπουλα ΧΑΛ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μια γυναίκα εμφανίζεται μέσα στην νύχτα στην οδό Πλάτωνος στο Μοσχάτο και αναζητά το κόκκινο αυτοκίνητο της Ιωάννας. Το εντοπίζει και όταν σιγουρεύεται ότι δεν την βλέπει κάποιος, τοποθετεί συσκευή gps με σκοπό να παρακολουθεί τις κινήσεις του κοριτσιού. 

Επίθεση με βιτριόλι: Απομονωμένη σε ειδικό κελί κρατείται η 35χρονη

Η μυστηριώδης γυναίκα εμφανίστηκε αρκετά συχνά στη γειτονιά με σκοπό να αλλάξει τις μπαταρίες στη συσκευή. Κανείς όμως δεν ήξερε το λόγο. Μάλιστα, γείτονας αποκάλυψε στην αστυνομία ότι έβλεπε μια γυναίκα από τον περασμένο Ιανουάριο να κινείται μέσα στη νύχτα με φακό.

Επίθεση βιτριόλι: Δύο βασικοί λόγοι οδήγησαν στην προφυλάκιση της 35χρονης

Η 35χρονη φέρεται να λάμβανε όλες τις πληροφορίες στο κινητό της. Ήταν το δεύτερο κινητό που είχε και αφορούσε μόνο στην Ιωάννα. Οι αρχές εντόπισαν την εφαρμογή  παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού μέσω GPS Tracker και έβλεπε σε πραγματικό χρόνο που πήγαινε με το αυτοκίνητό της η Ιωάννα.

Η 35χρονη είχε τοποθετήσει gps στο αυτοκίνητο της Ιωάννας και την παρακολουθούσε νύχτα μέρα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έδωσε μόνο 50 ευρώ για την αγορά του κοριού και αφιέρωσε μήνες να παρακολουθεί την Ιωάννα.

Οι συνομιλίες στο messenger

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η Ιωάννα με τον πρώην σύντροφο της 35χρονης δεν είχαν βρεθεί ούτε μια φορά. Η κατηγορούμενη τον τελευταίο χρόνο επικοινωνούσε σε τακτά διαστήματα με την Ιωάννα μέσω messenger και τη ρωτούσε αν είχε επικοινωνία με τον 40χρονο. 

Το κορίτσι της έλεγε να μην ανησυχεί και ότι δε συμβαίνει κάτι. Η 35χρονη, όμως, δεν την πίστευε και συνέχιζε να την παρακολουθεί. 

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη

«Την έχω δει έξω από το σπίτι, γύρω στον Φεβρουάριο και πήγαινε και χτύπαγε τα κουδούνια για να μπει μέσα στην πολυκατοικία, δεν κρυβόταν», ανέφερε γείτονας της Ιωάννας.

Η Ιωάννα επικοινωνούσε ελάχιστα μέσω messenger με τον 40χρονο και του μίλαγε για την κατηγορούμενη, λέγοντάς του ότι η κατηγορούμενη «Είναι καλό κορίτσι… Ανησυχεί για σένα».

Η Ιωάννα δε μπορούσε να φανταστεί ότι η κατηγορουμένη τη θεωρούσε αντίζηλο και ότι θα έφθανε στο σημείο να της ρίξει ακόμα και βιτριόλι καταστρέφοντας τη για πάντα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top