Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη έψαχνε τη μοίρα σε... τράπουλα ΧΑΛ

Τι έδειξαν τα ιδιόγραφα σημειώματά της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα, καθώς έρχονται φως νέα στοιχεία για τη δράση της 35χρονης κατηγορούμενης. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η φερόμενη ως δράστρια είχε τοποθετήσει GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας, ενώ όπως δείχνουν ιδιόγραφα σημειώματά της συμβουλευόταν τράπουλες χαρτομαντείας.

Επίθεση βιτριόλι: Δύο βασικοί λόγοι οδήγησαν στην προφυλάκιση της 35χρονης

Μάλιστα, στη δικογραφία έχουν προστεθεί και φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της, οι οποίες αποδεικνύουν ότι εδώ και ένα χρόνο η 35χρονη είχε ξεκινήσει την παρακολούθηση της Ιωάννας και το σχέδιό της ήταν πολύ καλά μελετημένο.

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη

Το ιδιόχειρο σημείωμα – γρίφος της 35χρονης και η χαρτομαντεία

Γύρω από τον 40χρονο περιστρέφεται το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης κατηγορούμενης και αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει στο σημείωμα, «Αυτός, με αυτόν πορεύομαι ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν έκανε κάτι. Με κρατάει στα χέρια του. Θα μεσολαβήσει άλλος άνδρας θα το μάθει και θα γίνει κολιτσίδα με θεωρεί δεδομένη θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή».

Σημείωμα 35χρονης: «Τον κυνηγάνε πολλές. Αυτή πάλι εμφανίστηκε»

Σε άλλο ιδιόγραφο σημείωμα που βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών η κατηγορούμενη κάνει αναφορά σε προβλέψεις τράπουλας ΧΑΛ και γράφει:

«ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι πάλι θα περάσουμε ωραία
ΧΑΛ
Δουλειά να προσέξω - φίδι ή θάνατο να προσέξω με μία κάτω των 30
είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο
εχε φίδι στη δουλειά του
πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο
ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει».

Όσα έγραφε η 35χρονη κατηγορούμενη στο ιδιόγραφο σημείωμα για την τράπουλα Χαλ.

Πάρα την εμμονική παρακολούθηση, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η 35χρονη δεν είχε απαντήσεις για τον πρώην σύντροφό της και πιθανότατα να υποκινούνταν και μέσα από τα χαρτιά να έψαχνε πώς θα κινηθεί. 

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι κατέφυγε στην αποκρυφιστική χειρομαντεία με την τράπουλα Hal G. Σύμφωνα με την παράδοση, ρίχνοντας τα συγκεκριμένα χαρτιά μπορεί να δει κανείς τις κρυφές σχέσεις κάποιου που τον ενδιαφέρει και πώς πρόκειται να κινηθεί.

Η κατηγορούμενη μέσα από τις σημειώσεις έριχνε τα χαρτιά και για εκείνη και για τον 40χρνο που την ενδιέφερε. 

Το σημείωμα καταλήγει με τη  φράση «Στο Χέρι Μου Το Κλειδί Της Επιτυχίας».

Η τράπουλα Χαλ

Η αναφορά σε άλλες γυναίκες στα σημειώματά της

Προβληματισμό προκαλεί στις αρχές και η αναφορά σε μια ή δυο μελαχρινές γυναίκες, ενώ ερευνάται η πιθανότητα να έχει στοχοποιήσει και άλλο άτομο πέραν της Ιωάννας αν και μπορεί απλώς να πρόκειται για γυναίκα που είχε στο πίσω μέρος του μυαλού της.

Σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019, αναφέρει:

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου».

Επίθεση με βιτριόλι: Γεμάτο φωτογραφίες της Ιωάννας το κινητό της 35χρονης

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της:

«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον … (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα σημειώνει:

«Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα … τριχιά. Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει…».

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη κατηγορούμενη κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια.

Είχε τοποθετήσει GPS στο αμάξι της Ιωάννας

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η 35χρονη είχε τοποθετήσει GPS στο αυτοκίνητο του θύματος προκειμένου να έχει ακριβή εικόνα του στίγματός της, όπου και αν κινείται.

Μάλιστα, στο κινητό της 35χρονης βρέθηκε εφαρμογή γεωεντοπισμού, καθώς και φωτογραφία της εισόδου του σπιτιού όπου έμενε η Ιωάννα στο Μοσχάτο.

Επίσης, άλλη φωτογραφία από το κινητό της δείχνει τις επιλογές εταιριών ταξί και ραδιοταξί την οποία και χρησιμοποίησε για να κλείσει το επίμαχο ραντεβού για την Καλλιθέα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top