Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη

Δεν είπε λέξη στον ανακριτή για όσα κατηγορείται

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα.

Επίθεση βιτριόλι: Έφτασε στον ανακριτή η 35χρονη

Η κατηγορούμενη τήρησε το δικαίωμα της σιωπής και δεν είπε απολύτως τίποτα για όσα κατηγορείται και πλέον θα απολογηθεί ξανά σε μεταγενέστερο χρόνο. 

Επίθεση με βιτριόλι: Γεμάτο φωτογραφίες της Ιωάννας το κινητό της 35χρονης

Μιλώντας στους δημοσιογράφους αμέσως μετά ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, είπε ότι η 35χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία, τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε ο κ. Κεχαγιόλου.

Επίθεση βιτριόλι: Αρνείται να φάει η 35χρονη - Μάτωσε τους καρπούς της

Είχε τοποθετήσει συσκευή GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται πληροφορίες πως η φερόμενη ως δράστης είχε βάλει συσκευή εντοπισμού GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας. Σύμφωνα με το Open TV, οι αξιωματικοί που ερεύνησαν το κινητό της τηλέφωνο, διαπίστωσαν πως είχε εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού. Με αυτήν κατά πάσα πιθανότητα φέρεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις της Ιωάννας, καθώς γνώριζε πού βρισκόταν κάθε στιγμή. 

«Από τα τέλη Ιανουαρίου μία γυναίκα παρακολουθούσε τη γειτονιά της Ιωάννας»

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κινητό της 35χρονης βρέθηκε φωτογραφία από την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει το θύμα με ημερομηνία από τον Ιούνιο του 2019. Επίσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο κινητό της 35χρονης υπάρχει και φωτογραφία από τη διαδικτυακή αναζήτηση για κατάστημα στο Περιστέρι που πουλάει περούκες. 

Οι αστυνομικοί, ερευνώντας το σπίτι της κατηγορουμένης βρήκαν κάποια χειρόγραφα, στα οποία δίνουν μεγάλη προσοχή, καθώς σε αυτά υπάρχουν περιγραφές και για κάποιες άλλες γυναίκες που όμως μπορεί να μην είναι η 34χρονη Ιωάννα. 

Επίθεση με βιτριόλι: «H 35χρονη κράτησε τα τεκμήρια για λάφυρα»

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη. Φοβάμαι μια μελαχρινή - καστανή, κάτι έχει κάνει. Θα επιστρέψει μια γυναίκα από το παρελθόν του. Προβληματίζομαι παρά πολύ για το μέλλον...», αναφέρει σημείωμά της ενώ σε άλλο σε σημείο αναφέρει: «Δουλειά να προσέχω-φίδι….έχει φίδι στη δουλειά του…πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει».

Επίθεση βιτριόλι: Τα μηνύματα που είχε στείλει η 35χρονη στην Ιωάννα

Στο φως ήρθε τέλος και η επικοινωνία που είχαν η φερόμενη ως δράστις και το θύμα στο Facebook σχετικά με το αίτημα φιλίας που έκανε στην 34χρονη, ο σύντροφος της 35χρονης, ενώ στο κινητό της βρέθηκαν και πολλές φωτογραφίες της Ιωάννας. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top