Επίθεση βιτριόλι: Τα μηνύματα που είχε στείλει η 35χρονη στην Ιωάννα

Ελάχιστες οι επαφές μεταξύ των δύο γυναικών

Κι ενώ η 35χρονη, η  οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό, ένα μήνυμα που φέρεται να έστειλε στην Ιωάννα, μέσω social media, δείχνει πως ενδεχομένως η γυναίκα να είχε κάποιες υποψίες για υποτιθέμενη σχέση του θύματος με τον σύντροφό της. 

Επίθεση βιτριόλι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή της δράστιδος

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι δύο γυναίκες ήταν απλές γνωστές, που κατάγονταν από τον ίδιο νομό και είχαν συναντηθεί ελάχιστες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις. 

Επίθεση βιτριόλι: «Πάγωσε» η Ιωάννα όταν έμαθε ποια γυναίκα συνελήφθη

Γι’ αυτό άλλωστε και η Ιωάννα δεν την είχε επισημάνει ποτέ στον κύκλο των υπόπτων, καθώς είχαν μηδαμινές επαφές και φυσικά τίποτα δεν είχε δείξει ότι υπάρχει κάποια εμπάθεια στο πρόσωπό της από την 35χρονη. 

Η ίδια η Ιωάννα είπε στον δικηγόρο της, πως ουδέποτε την είχε απειλήσει η 35χρονη ή είχε αισθανθεί κάποιο αρνητικό συναίσθημα προς το πρόσωπό της. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Πήρα την περούκα γιατί δε μου πέτυχε η βαφή»

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, κάποια στιγμή η Ιωάννα δέχθηκε ένα αίτημα φιλίας από τον σύντροφο της κατηγορούμενης, το οποίο αποδέχθηκε. Μετά από αυτό δέχθηκε ένα μήνυμα από την φερόμενη ως δράστις στο Facebook, στο οποίο τη ρωτούσε αν γνώριζε τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Η Ιωάννα της απάντησε πως δεν τον γνωρίζει και πως απλά της έστειλε ένα αίτημα φιλίας και τίποτα παραπάνω. 

Μετά από περίπου έξι μήνες, ο συγκεκριμένος άνδρας έστειλε ξανά στην Ιωάννα αίτημα φιλίας. Εκείνη επειδή δεν τον θυμόταν, το αποδέχθηκε ξανά, αφού τον είχε διαγράψει και δέχθηκε και πάλι ένα μήνυμα από την κατηγορούμενη που τη ρωτούσε πάλι το ίδιο πράγμα. 

Βιτριόλι: Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη - Στις 16 Ιουνίου η απολογία της

Η Ιωάννα δεν έδωσε καμία σημασία και αυτές ήταν οι μοναδικές επικοινωνίες που είχαν οι δύο γυναίκες. Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πως το τελευταίο μήνυμα, η 35χρονη το είχε στείλει στην Ιωάννα πριν από δύο χρόνια. Δηλαδή τα δύο τελευταία δύο χρόνια η 34χρονη δεν είχε συναντήσει και δεν είχε μιλήσει ποτέ με την κατηγορούμενη. 

Επίθεση βιτριόλι: Πώς ξεκίνησαν όλα σε γάμο όπου συναντήθηκαν και οι τρεις

Όσο για το… «τρίτο πρόσωπο» που φέρεται να είναι το μήλον της Έριδος, η Ιωάννα δεν τον γνωρίζει και δεν τον έχει δει ποτέ στη ζωή της, κάτι που επιβεβαίωσε και το ίδιο μιλώντας στους αστυνομικούς. 

Επίθεση βιτριόλι: Πώς είναι η υγεία της Ιωάννας

Ωστόσο, στο μυαλό της κατηγορούμενης, είχε μπει η ιδέα πως η Ιωάννα ευθύνεται για το γεγονός ότι η σχέση της με τον σύντροφό της δεν προχωρά πιο σοβαρά και αυτό ήταν αρκετό όπως φαίνεται για να πραγματοποιήσει την επίθεση με βιτριόλι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top