Επίθεση με βιτριόλι: «Πήρα την περούκα γιατί δε μου πέτυχε η βαφή»

Τι ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα η 35χρονη

«Ψύχραιμη και ψυχρή» έτσι περιγράφουν την 35χρονη που εμφανίστηκε χθες μπροστά στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας. 

Επίθεση βιτριόλι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή της δράστιδος

Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα φέρεται να έχει υιοθετήσει μια στάση απόλυτης άρνησης για όσα κατηγορείται. Κάποιες μάλιστα από τις απαντήσεις που έδωσε στον εισαγγελέα φέρεται να τον αιφνιδίασαν. 

Επίθεση βιτριόλι: «Πάγωσε» η Ιωάννα όταν έμαθε ποια γυναίκα συνελήφθη

Για παράδειγμα, η 35χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε πως αγόρασε την περούκα που βρέθηκε στο σπίτι της γιατί δεν είχε πετύχει η βαφή στα μαλλιά της και δεν της άρεσε το χρώμα. 

Παραδέχθηκε ότι γνωρίζει τι έπαθε η 34χρονη, όμως αρμόδια πηγή σημείωσε πως επιμένει πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την επίθεση. 

Βιτριόλι: Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη - Στις 16 Ιουνίου η απολογία της

Σε ερώτηση πού βρισκόταν το μοιραίο πρωινό, καθώς απουσίαζε από την εργασία της, η νεαρή γυναίκα φέρεται να είπε πως είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της. 

Όσον αφορά στη μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο που επίσης βρέθηκαν στο σπίτι της και παραπέμπουν με αυτά που φορούσε η γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη, είπε πως το παντελόνι έχει χρόνια να το φορέσει και πως υπάρχουν στην αγορά δεκάδες παρόμοιες καπαρντίνες με τη δική της. 

Επίθεση βιτριόλι: Πώς ξεκίνησαν όλα σε γάμο όπου συναντήθηκαν και οι τρεις

Η κατηγορούμενη, φέρεται να αγόρασε το βιτριόλι μέσω διαδικτύου στην τιμή των 4,5 ευρώ. Σε ερώτηση για τη σχέση της με την Ιωάννα, είπε πως την είχε γνωρίσει μέσω μιας ξαδέλφης της και πως δεν είχε καμία εμμονή μαζί της, επειδή θεωρούσε ότι θα της «κλέψει» τον σύντροφο. 

Φέρεται να τόνισε στον εισαγγελέα πως εκείνη είχε σχέση με τον συγκεκριμένο άνδρα, δεν είπε όμως αν φοβόταν πως η Ιωάννα είχε μπει ανάμεσά τους. 

Σύντροφος 35χρονης: «Δεν είχα σχέση με την Ιωάννα»

Σύμφωνα πάντως με τη δικογραφία το καθοριστικό στοιχείο που οδήγησε στη σύλληψή της ήταν η τηλεκάρτα, με την οποία φέρεται να τηλεφώνησε στην εταιρεία ραδιοταξί για να κλείσει ένα ταξί. Με την ίδια τηλεκάρτα φέρεται να επικοινώνησε με ένα τρίτο πρόσωπο, άσχετο με την υπόθεση, το οποίο κάλεσε και πάλι στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας όμως το κινητό της τηλέφωνο. 

Η επεξεργασία των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων , με κομβικό στοιχείο την τηλεκάρτα, αλλά και το  υλικό των καμερών ασφαλείας, αλλά και η καταγραφή της φωνής της «βιτριολίστριας» σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση και οδήγησαν στα ίχνη της 35χρονης.

Επίθεση βιτριόλι: Πώς είναι η υγεία της Ιωάννας

Η νεαρή γυναίκα θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη κατηγορούμενη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της απείθειας. 

Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως επιχείρησε να μιλήσει με την πελάτισσά του χθες, αλλά η επικοινωνία ήταν δύσκολη, καθώς, όπως είπε, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. 

«Η πρώτη μου ερώτηση ήταν αν αποδέχεται την πράξη που της αποδίδεται και μου είπε όχι. Η επικοινωνία ήταν δύσκολα γιατί ήταν σε εξαιρετικά δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου. 

Ο ίδιος περιμένει να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας για να μπορέσει να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα, ενώ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top