Επίθεση βιτριόλι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή της δράστιδος

Κάμερα την κατάγραψε να τρέχει αφού επιτέθηκε στην Ιωάννα

Καρέ καρέ τη διαφυγή της δράστιδος μετά την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας κατέγραψε βίντεο που προκαλεί σοκ με την ψυχραιμία που είχε αυτή η γυναίκα. 

Επίθεση βιτριόλι: «Πάγωσε» η Ιωάννα όταν έμαθε ποια γυναίκα συνελήφθη

Στο βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, έχουν καταγραφεί οι κινήσεις της δράστιδος στις 19 Μαΐου, μία μέρα πριν την επίθεση και στις 20 Μαΐου όταν και έκανε πράξη το φρικτό σχέδιο που είχε οργανώσει. 

Βιτριόλι: Προσωρινά κρατούμενη η 35χρονη - Στις 16 Ιουνίου η απολογία της

Στις 19 Μαΐου η γυναίκα, που φορά περούκα και καπαρντίνα πλησιάζει το ταξί που έχει καλέσει και ενημερώνει τον οδηγό ότι είναι εκείνη που επιβιβαστεί στο όχημα. 

Απέναντι από το σημείο, όπου έχει σταματήσει το ταξί είναι το γραφείο, όπου εργάζεται η Ιωάννα, ενώ εκείνη τη στιγμή η κοπέλα φτάνει στην εργασία της και βγαίνει από το κόκκινο αυτοκίνητό της. 

Επίθεση βιτριόλι: Πώς ξεκίνησαν όλα σε γάμο όπου συναντήθηκαν και οι τρεις

Η γυναίκα πηγαίνει προς το μέρος της, όμως ένα λεωφορείο κι ένας μεταφορέας της κόβουν τον δρόμο και την καθυστερούν με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει στην επίθεση εκείνη τη μέρα. 

Την επόμενη η δράστις επιστρέφει στο σημείο του εγκλήματος. Φορά την ίδια περούκα και την ίδια καπαρντίνα. Πλησιάζει και πάλι το ταξί, ενώ φροντίζει να μην πηγαίνει κοντά στο πεζοδρόμιο, καθώς γνωρίζει ότι υπάρχουν κάμερες και θα καταγραφεί το πρόσωπό της. 

Σύντροφος 35χρονης: «Δεν είχα σχέση με την Ιωάννα»

Η γυναίκα κατευθύνεται προς το γραφείο της Ιωάννας και λίγα λεπτά αργότερα, κάμερα την καταγράφει να τρέχει προς το ταξί, κρατώντας το δοχείο, όπου είχε το βιτριόλι. 

Επίθεση βιτριόλι: Πώς είναι η υγεία της Ιωάννας

Επιβιβάζεται στο όχημα και διαφεύγει από το σημείο της επίθεσης, χωρίς να την ενοχλήσει κανείς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top