Επίθεση με βιτριόλι: «H 35χρονη κράτησε τα τεκμήρια για λάφυρα»

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας σκιαγραφεί το προφίλ της κατηγορούμενης

Άφωνη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την εξέλιξη της υπόθεσης επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στις 20 Μαΐου. Η 35χρονη που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για την επίθεση εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, όμως τα στοιχεία που έχουν προκύψει εις βάρος της είναι ισχυρά.

Επίθεση με βιτριόλι: Η συνομιλία της Ιωάννας με την 35χρονη

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που απορούν πώς μπόρεσε να προβεί σε μια τέτοια πράξη, ενώ έχει προκαλέσει εντύπωση γιατί δεν «ξεφορτώθηκε» τα στοιχεία που βρέθηκαν στο διαμέρισμά της, όπως η περούκα, τα ρούχα, το σακίδιο και η τηλεκάρτα που φαίνεται ότι χρησιμοποίησε την ημέρα της επίθεσης.

Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο διάλογος της κατηγορούμενης με την εταιρία ταξί

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και σκιαγράφησε την προσωπικότητα της 35χρονης κατηγορούμενης.

Επίθεση βιτριόλι: Η κατάθεση του 40χρονου -Η σχέση του με την κατηγορούμενη

«Κρατούσε τα τεκμήρια ως λάφυρα»

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Σούρας, τα «όπλα» της εκδίκησης όταν είναι «επιτυχημένα» δεν τα πετάει ποτέ κανείς, αλλά τα κρατά ως ενθύμιο της πράξης και του «μεγαλείου» του.

Βιτριόλι: Η συμπληρωματική κατάθεση της Ιωάννας - «Δεν έχω έχθρα μαζί της»

Έτσι και η 35χρονη, θεωρώντας ότι έχει κάνει το τέλειο έγκλημα και ότι δε θα συλληφθεί ποτέ, αποφάσισε να κρατήσει τα αντικείμενα της επίθεσης.

«Για αυτό ζει, γιατί με αυτόν τον τρόπο έχει φτάσει στην επιτυχία», αναφέρει ο κ. Σούρας.

Μάλιστα, αναφερόμενος στην 35χρονη κατηγορούμενη σχετικά με το αν είναι ψυχικά άρρωστη, επεσήμανε ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανείς ψυχικά άρρωστος άνθρωπος που θα έκανε μια τέτοια αποτρόπαια πράξη χωρίς μετά να το μετανιώσει ή να αισθανθεί ενοχές.

Τέλος, ο κ. Σούρας δήλωσε σχεδόν βέβαιος ότι το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να ζητηθεί από την κατηγορούμενη ψυχιατρική εκτίμηση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top