Επίθεση βιτριόλι: Η κατάθεση του 40χρονου -Η σχέση του με την κατηγορούμενη

Ποια ήταν η επικοινωνία του με την Ιωάννα

Στη σχέση του με τη φερόμενη ως δράστιδα αλλά και την επικοινωνία του με την Ιωάννα αναφέρθηκε ο 40χρονος στην κατάθεσή του. Πρόκειται για τον άνδρα, για τον οποίο η κατηγορούμενη είχε στείλει μήνυμα στην Ιωάννα, όταν αντιλήφθηκε ότι ο σύντροφός της έκανε αίτημα φιλίας στο 34χρονο θύμα, ζητώντας της να τον διαγράψει από το facebook. Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη κατηγορούμενη αρνείται μέχρι σήμερα την εμπλοκή της στην υπόθεση με το βιτριόλι και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει ερωτική αντιζηλία.

Αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα

«Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα... Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή», υποστήριξε ο 40χρονος σύντροφος της 35χρονης στις Αρχές. 

Δε βρεθήκαμε ποτέ από κοντά με την Ιωάννα

«Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη, η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της», είπε αναφερόμενος στην επικοινωνία του με την Ιωάννα.

Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο διάλογος της κατηγορούμενης με την εταιρία ταξί

Η συνομιλία της Ιωάννας με την 35χρονη στο Messenger

Την επικοινωνία της 35χρονης με την Ιωάννα μέσω messenger αποκάλυψε η Τασούλα Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Είναι η πρώτη επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες για τον άνδρα που αποτέλεσε εν αγνοία του «μήλον της Έριδος». Η επικοινωνία έγινε τον Νοέμβριο του 2018.

Επίθεση με βιτριόλι: Η συνομιλία της Ιωάννας με την 35χρονη

35χρονη: Γειά σου είμαι η E. Θέλω να σε ρωτήσω, τρέχει κάτι με τον Ν. ;

Ιωάννα: Όχι  βέβαια… Μου έκανε αίτημα φιλίας και το αποδέχτηκα. 

35χρονη: Εντάξει. Γιατί θέλω να ξέρεις ότι έχω σχέση μαζί του.

Ιωάννα: Οκ. 

35χρονη: Σου έχει στείλει κάποιο μήνυμα;

Ιωάννα: Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω μου δίνει την εντύπωση ότι κοιτά πολλές.

35χρονη: Ιωάννα σε ευχαριστώ...

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top