Βιτριόλι: Η συμπληρωματική κατάθεση της Ιωάννας - «Δεν έχω έχθρα μαζί της»

Τι είπε για την 35χρονη φερόμενη δράστιδα για την επίθεση σε βάρος της

Συμπληρωματική κατάθεση από την Ιωάννα ζήτησαν οι αρχές μετά τον εντοπισμό της βασικής ύποπτης, της 35χρονης γυναίκας εις βάρος της οποία ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη. Η 35χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάθεση και απείθεια. 

Επίθεση βιτριόλι: «Πάγωσε» η Ιωάννα όταν έμαθε ποια γυναίκα συνελήφθη

«Η γυναίκα που μου επιτέθηκε ήταν περίπου 1.65 με 1,70, το χρώμα των ματιών της ήταν σκούρο καστανό, ήταν αδύνατη και το χρώμα των μαλλιών της ήταν σκούρο καστανό. Εάν την δω, από κοντά, νομίζω ότι μπορώ να αναγνωρίσω το βλέμμα της» είπε η 34χρονη Ιωάννα στους αστυνομικούς. 

Επίθεση με βιτριόλι: Ποια ήταν η αντίδραση της Ιωάννας όταν έμαθε τα νέα

Μάλιστα, όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ της επέδειξαν τη φωτογραφία της φερόμενης δράστιδος, η Ιωάννα απάντησε: «Τη γνωρίζω, δεν έχω φιλικές σχέσεις μαζί της και δεν έχω καμία έχθρα μαζί της».

 Αρχικά νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά μετά άρχισε να μυρίζει άσχημα

H περιγραφή της Ιωάννας - Καρέ καρέ η μέρα της επίθεσης

Είδα ξαφνικά μπροστά μου μια γυναικεία φιγούρα που φορούσε προστατευτική μάσκα. Ηρθε κοντά μου, με κοίταξε στα μάτια και μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό. Αυτή μετά έφυγε προς τη γυάλινη πόρτα προς άγνωστη κατεύθυνση. Εγώ αρχικά κοίταξα την μπλούζα μου γιατί νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά αυτό άρχισε να μυρίζει άσχημα και κατάλαβα ότι ήταν καυστικό υγρό γιατί ήταν παχύρευστο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τρέξω αμέσως στο απέναντι φαρμακείο ενώ παράλληλα ούρλιαζα από τους πόνους για βοήθεια. Αισθανόμουν εκείνη την στιγμή να πρήζεται το πρόσωπό μου και τα χέρια μου να καίνε. Όταν έφτασα στο φαρμακείο άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και να λέω στην φαρμακοποιό ότι κάποιος μου πέταξε κάτι καυστικό στο πρόσωπο».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top