Επίθεση βιτριόλι: Αρνείται να φάει η 35χρονη - Μάτωσε τους καρπούς της

Απολογείται αύριο - Όσα είπε ο δικηγόρος της

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα η 35χρονη, η οποία κατηγορείται πως επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Η φερόμενη ως δράστις αρνείται όλες τις κατηγορίες και δε συνεργάζεται με τις αρχές. 

Βιτριόλι: Πόσο εύκολα μπορεί να βρει κάποιος το «υγρό όπλο της αντιζηλίας»

Σύμφωνα με πληροφορίες η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή. Όπως είπε ο συνήγορός της, Σ. Κεχαγιόγλου στον ΑΝΤ1 δεν έχει κοιμηθεί καθόλου εδώ και τέσσερις μέρες, δε μιλάει σε κανέναν, ενώ ακόμα και για τον ίδιο είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία μαζί της. 

«Από τα τέλη Ιανουαρίου μία γυναίκα παρακολουθούσε τη γειτονιά της Ιωάννας»

«Αντιμετωπίζω συνολική άρνηση αντιμετώπισης της ίδιας της πραγματικότητας και της δικογραφίας, ο ρόλος μου είναι δύσκολος. Της είπα "βοήθησέ με να σε βοηθήσω"», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Όπως πρόσθεσε είναι τέσσερα μερόνυχτα άυπνη και αρνείται να φάει. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, κατά την προσαγωγή της, μάτωσε τους καρπούς της γιατί δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες. 

Επίθεση με βιτριόλι: «H 35χρονη κράτησε τα τεκμήρια για λάφυρα»

«Δεν πρέπει να εξεταστεί το ψυχολογικό της υπόβαθρο;» αναρωτήθηκε ο κ. Κεχαγιόγλου, προσθέτοντας: «Βλέπω ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα, μένει να αποδειχτεί».

Η 35χρονη κατηγορούμενη δεν απαντά σε καμία ερώτηση, δε δέχεται κανέναν να την επισκεφθεί, ούτε καν τους γονείς της, ενώ στα κρατητήρια πήγε μόνο ο αδελφός της για να της αφήσει ρούχα. 

Βιτριόλι: Η συμπληρωματική κατάθεση της Ιωάννας - «Δεν έχω έχθρα μαζί της»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Ιωάννας, Ν. Αλεξανδρής, μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1 απέρριψε τους ισχυρισμούς του συνηγόρου της ότι είναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα. 

Επίθεση βιτριόλι: Σε κατάσταση σοκ ολόκληρο το χωριό της 35χρονης

«Η κατηγορούμενη έχει επιδείξει έναν απόλυτα λογικό και ορθολογικό τρόπο, σκέψης, δράσης και συγκρότησης. Δε θα μου κάνει εντύπωση ακόμα και να μην απολογηθεί. Από την  ώρα που συνελήφθη επιδεικνύει μία συμπεριφορά, η οποία δείχνει την ψυχρή λογική που την διακατέχει», είπε ο κ. Αλεξανδρής. 

Επίθεση βιτριόλι: Τα μηνύματα που είχε στείλει η 35χρονη στην Ιωάννα

Ο ίδιος υπογράμμισε τέλος πως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ισχυριστεί η κατηγορούμενη την ύπαρξη ψυχικής νόσου. Αντίθετα έχει υιοθετήσει έναν ψυχρό, ορθολογικό τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης, με στόχο να πέσει στα μαλακά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top