Επίθεση με βιτριόλι: Γεμάτο φωτογραφίες της Ιωάννας το κινητό της 35χρονης

Αποκάλυψη Star: «Πρόκειται για μια σκληρή κατηγορουμένη», λένε οι αρχές

Στον ανακριτή για να απολογηθεί θα οδηγηθεί αύριο η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία για την υπόθεση, ακόμα και το πότε αγόρασε την περούκα και από πού. 

Λύτρας στο Star: «Η Ιωάννα δεν είναι έτοιμη να μάθει λεπτομέρειες»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, από την περασμένη Πέμπτη που η 35χρονη συνελήφθη αρνείται τόσο να μιλήσει, όσο και να δώσει DNA.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, η γυναίκα αρνείται να φάει και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Επίθεση βιτριόλι: Αρνείται να φάει η 35χρονη - Μάτωσε τους καρπούς της

Αποκάλυψη Star: Φωτογραφίες της Ιωάννας στο κινητό της 35χρονης

Οι αρχές κατάφεραν να ανοίξουν ένα από τα κινητά της κατηγορούμενης και οι αρχές βρέθηκαν προ εκπλήξεως: η κατηγορούμενη είχε στο κινητό μόνο φωτογραφίες της Ιωάννας.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star φέρεται να σχεδίαζε την επίθεση με το θειικό οξύ εδώ και μήνες, ενώ είχε παραγγείλει την περούκα στις 06 Μαΐου και την παρέλαβε μετά από τρεις ημέρες, στις 09 Μαΐου. 

Επίθεση βιτριόλι: Η κατάθεση του 40χρονου -Η σχέση του με την κατηγορούμενη

«Πρόκειται για μια σκληρή κατηγορουμένη»

Ένας από τους δικηγόρους της Ιωάννας, ο κ. Νίκος Αλεξανδρής, αναφέρθηκε στην 35χρονη κατηγορούμενη, αναφέροντας μάλιστα ότι δε θα εκπλαγεί σε περίπτωση που αρνηθεί να καταθέσει.

«Δε θα με εντυπωσιάσει καθόλου έχοντας τον χρόνο να έχει οργανώσει το σχέδιο αυτό, έχοντας δουλέψει στο μυαλό της όλη της τη δράση δε θα με εντυπωσιάσει καθόλου και η  φερόμενη ως συμπεριφορά της στα κρατητήρια… Δε θα με εκπλήξει αν αύριο αρνηθεί να απολογηθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν από αστυνομικούς ότι πρόκειται για μια σκληρή κατηγορουμένη.

Βιτριόλι: Η συμπληρωματική κατάθεση της Ιωάννας - «Δεν έχω έχθρα μαζί της»

Το ημερολόγιο της 35χρονης

Η 35χρονη έγραφε τις σκέψεις της σε ημερολόγιο. Σε ένα από αυτά αναφέρεται στον πρώην σύντροφό της, γράφοντας:

«Τι θα γίνει με τον πρώην; Με φωνάζει όποτε θέλει. Εξαφανίζεται... Τον κυνηγάνε πολλές. Μου λέει ότι δεν τρέχει κάτι με κάποια… Με κρατάει στα χέρια του... Αυτή πάλι εμφανίστηκε…», φαίνεται να αναφέρει στο ημερολόγιό τής.

Οι αρχές προς το παρόν δεν έχουν απαντήσεις στο πώς προμηθεύτηκε η 35χρονη το καυστικό υγρό, ενώ σύμφωνα με τις αναλύσεις έχει ιδιαίτερα μεγάλη πυκνότητα και μπορεί να προκαλέσει θάνατο  με εισπνοή ή με κατάποση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top