Επίθεση βιτριόλι: Έφτασε στον ανακριτή η 35χρονη

«Η ζωή μου έχει τελειώσει έτσι κι αλλιώς», είπε στον δικηγόρο της

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε για να απολογηθεί, η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την υπόθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθεά. 

Επίθεση με βιτριόλι: Γεμάτο φωτογραφίες της Ιωάννας το κινητό της 35χρονης

Η φερόμενη ως δράστης είναι σύμφωνα με τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου ένα ψυχολογικό ράκος, που αρνείται να φάει, να κοιμηθεί ή να μιλήσει, ακόμα και μαζί του για τα όσα έχουν συμβεί. 

Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στο Mega, εκτίμησε πως η πελάτης του θα προφυλακιστεί για την επίθεση. Την εκτίμησή του μάλιστα αυτή τη μετέφερε και στην 35χρονη, η οποία, όπως είπε, του απάντησε: «εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει έτσι κι αλλιώς».

Επίθεση βιτριόλι: Αρνείται να φάει η 35χρονη - Μάτωσε τους καρπούς της

Ο κ. Κεχαγιόγλου σημείωσε πως η σωματική και ψυχολογική κατάσταση της 35χρονης είναι πολύ επιβαρυμένη και επιβαρύνεται μέρα με τη μέρα, ενώ τόνισε πως υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία μαζί της. 

 «Γνωρίζω το φάκελο της δικογραφίας. Διαγιγνώσκω το κίνητρο μέσα από τα έγγραφα. Αλλά αυτό προϋποθέτει τη δική της συνεργασία, τις δικές της εξηγήσεις. Είναι θέμα αξιοπρέπειας να δέχεσαι κάποια πράγματα της δικογραφίας, τα οποία είναι οφθαλμοφανή. Υπάρχει αποστασιοποίηση και απομάκρυνση από την πλευρά της, ότι δεν την αφορά. Δεν θέλει να αντιμετωπίσει τη δικογραφία και τις συνέπειες. Όχι την προφυλάκισή της, που είναι απολύτως βέβαιη. Αν δεν προφυλακιστεί θα είναι ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη στην καριέρα μου», είπε.

«Από τα τέλη Ιανουαρίου μία γυναίκα παρακολουθούσε τη γειτονιά της Ιωάννας»

Ερωτηθείς γιατί η 35χρονη κράτησε την περούκα και την τηλεκάρτα, ο Σάκης Κεχαγιόγλου απάντησε:

«Από τη μία πλευρά θεωρείται οργανωμένη ψύχραιμη, προγραμματισμένη, κάνει σχέδιο, τσεκάρει, κάνει πρόβες, και από την άλλη μεριά είναι μια τελείως ερασιτεχνική και παιδιάστικη πράξη. Αυτό δημιουργεί μια εικόνα αντιφατική και διαταραχής».

Επίθεση με βιτριόλι: «H 35χρονη κράτησε τα τεκμήρια για λάφυρα»

Όσο για εκείνους που τον κατηγορούν ότι επιχειρεί να την βγάλει ψυχικά ασταθή για να πέσει στα μαλακά, απάντησε:

«Αν κριθεί με πραγματογνωμοσύνη που θα γίνει, ακαταλόγιστη, ότι δεν μπορεί να της καταλογιστεί η πράξη την οποία μένει να αποδειχτεί αν την έπραξε, για να είναι ένοχη πρέπει να καταλογίζεται η πράξη. Αν έχει το ακαταλόγιστο, κρίνεται αθώα από το δικαστήριο και εγκλείεται σε ψυχιατρείο με αόριστο εγκλεισμό. Στην ανώτερη ποινή που προβλέπεται αν καταδικαστεί με τις ισχύουσες διατάξεις είναι να εκτίσει 3-4 χρόνια. Είναι καλύτερο να κριθεί ακαταλόγιστη με αόριστο εγκλεισμό στο ψυχιατρείο, ή να καταδικαστεί και να εκτίσει 3-4 χρόνια την ποινή της»;

Ο ίδιος είπε πως ζήτησε από την κατηγορούμενη να πει την αλήθεια για να υπάρξει κάθαρση και για την ίδια, αλλά και για το θύμα, ενώ πρόσθεσε ότι έχει μια πλήρη άρνηση. 

Βιτριόλι: Η συμπληρωματική κατάθεση της Ιωάννας - «Δεν έχω έχθρα μαζί της»

«Είχε πλήρη άρνηση αρχικά και στο θέμα της επικοινωνίας με την οικογένειά της. Δεν ήθελε να μιλήσει με τους γονείς της ή τα αδέρφια της στο τηλέφωνο. Επειδή διέγνωσαν οι αστυνομικοί που την κρατούν και μία ψυχολόγος που την παρακολουθεί αυτοκαταστροφικές τάσεις, θέλησα από ανθρωπιστική άποψη να τη στηρίξω, εφόσον ζήτησε τη βοήθειά μου, και εφόσον μόνο εμένα μπορεί να δει», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Όσο για το αν υπάρχει κίνδυνος να κάνει κακό στον εαυτό της, ο δικηγόρος απάντησε:

«Αυτή ήταν η εικόνα που είχα και αυτών που την συνόδευαν. Αλλά τη δεύτερη ημέρα ήταν πιο ήρεμη από την πρώτη και δέχτηκε να δει τον αδερφό της. Θα την δω και μόλις φύγω από εδώ. Είναι κατατονικό άτομο. Εκεί που κλαίει, εκεί σταματάει. Της είπα ότι θα προφυλακιστεί. Είπε απλώς ότι πλέον “εμένα η ζωή μου έχει τελειώσει”. Αυτό δείχνει ίσως την παραίτηση από τη ζωή την οποία ήξερε. Ίσως περνώντας οι μέρες και συνειδητοποιώντας το τι συμβαίνει ήλπιζα ότι θα οδηγούμασταν σε μια άλλου είδους αντιμετώπιση».

Επίθεση βιτριόλι: Τα μηνύματα που είχε στείλει η 35χρονη στην Ιωάννα

Ο διάλογος της 35χρονης με την Ιωάννα στο Facebook

Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας ήρθε και ο διάλογος που είχαν η φερόμενη ως δράστης και το θύμα στο Facebook, όσον αφορά στον σύντροφο της 35χρονης, για τον οποίο πίστευε ότι διατηρεί σχέση με την Ιωάννα. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Πήρα την περούκα γιατί δε μου πέτυχε η βαφή»

Κατηγορούμενη: Ιωάννακι, καλησπέρα τι κανείς; Sorry για την ενόχληση θέλω να σε ρωτήσω.
Θύμα: Καλησπέρα κοριτσάκι, εννοείται καλέ ότι θες.
Κατηγορούμενη: Ρε συ να σε ρωτήσω τον ξέρεις τον Ν… Συγγνώμη βρε αγάπη μου αλλά υπάρχει λόγος που σε ρωτάω.
Θύμα: Μου έστειλε πριν λίγο αίτημα φιλίας και το δέχτηκα δεν τον γνωρίζω. Παίζει κάτι;
Κατηγορούμενη: Δεν μου αρέσει να είμαι αδιάκριτη αλλά ναι κάτι παίζει και μου έκανε εντύπωση Ιωάννα μου.
Θύμα: Ρε δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας θέλεις να τον διαγράψω ;
Κατηγορούμενη: Σε παρακαλώ όμως μη σου ξεφύγει τίποτα.
Θύμα: Όχι φυσικά εννοείται αυτό.
Κατηγορούμενη: Η ιστορία μου με αυτόν παίζει εδώ και πολύ καιρό, θα τον φτιάξω εγώ.
Θύμα: Ό,τι θέλεις εσύ.
Κατηγορούμενη: Καταλαβαίνεις πως στο λέω βρε Ιωάννα μου. Με πείραξε.
Θύμα: Τον διαγράφω τώρα μην ανησυχείς καθόλου.

Επίθεση βιτριόλι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή της δράστιδος

Επίσης οι αστυνομικοί κατάφεραν να ανοίξουν ένα από τα κινητά τηλέφωνα της 35χρονης, στο οποίο βρήκαν φωτογραφίες της Ιωάννας, ενώ στο σπίτι της εντόπισαν και το ημερολόγιό της, στο οποίο έγραφε τις σκέψεις της για τον σύντροφό της και τις υποψίες της ότι βλέπει άλλες γυναίκες. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top