Επίθεση βιτριόλι: Ερευνούν την εμπλοκή τρίτου προσώπου

«Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς από την πλευρά της 35χρονης με την Ιωάννα»

Την πιθανή εμπλοκή και άλλου προσώπου στην επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας διερευνά η αστυνομία, θέλοντας να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα. 

Επίθεση με βιτριόλι: Το πρώτο τηλεφώνημα της 35χρονης από τις φυλακές

Όπως είπε ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό το κινητό της τηλέφωνο και τον υπολογιστή της 35χρονης κατηγορούμενης, ώστε να βρει από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και εάν αυτός που της το έδωσε γνώριζε για ποιον λόγο το ήθελε. Αν βρουν αυτό, τότε ενδεχομένως να ανακαλυφθεί και η συνέργεια τρίτου προσώπου στο φρικτό αυτό έγκλημα. 

Επίσης η αστυνομία διερευνά και ποιος προμήθευσε την 35χρονη με τα ηλεκτρονικά μέσα με τα οποία φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα, πολύ καιρό πριν από την επίθεση. 

Επίθεση βιτριόλι: «Φαίνεται να έχει κάποιες προσκολλήσεις στο παρελθόν...»

Ο κ. Λύτρας εξέφρασε επίσης την ευχή, η κατηγορούμενη να απολογηθεί, ώστε η Ιωάννα να πάρει τις απαντήσεις που περιμένει, ενώ συμπλήρωσε πως κανείς από την οικογένειά της, εκτός από τον συνήγορό της, Σ. Κεχαγιόγλου, δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ή με την ίδια την Ιωάννα για να της πει μια κουβέντα για τον εφιάλτη που ζει. 

Η Ιωάννα πάλι, υποβλήθηκε ήδη στο πέμπτο της χειρουργείο και μέσα στο νοσοκομείο προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ της ενέδρας μίσους στην οποία έπεσε θύμα. 

Επίθεση βιτριόλι: «Μακάρι να απολογηθεί για να μάθει η Ιωάννα το γιατί»

Ο δικηγόρος της δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο για την προσωπική της ζωή, την ώρα που η ίδια ανεβαίνει έναν Γολγοθά και ξεκαθάρισε πως η εικόνα που έδινε στα social media δε είχε καμία σχέση με την πραγματική της ζωή. 

Ο Απόστολος Λύτρας περιέγραψε τις δύσκολες πρώτες μέρες όταν ο ίδιος προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την 34χρονη για να πάρει απαντήσεις. Όπως είπε η Ιωάννα δεν μπορούσε να μιλήσει πάνω από δύο τρία λεπτά. Υπέφερε, πονούσε και κουραζόταν πολύ εύκολα, οπότε όλη αυτή η διαδικασία ήταν αρκετά επίπονη τόσο για την ίδια, όσο και για τους δικηγόρους της και τους αστυνομικούς. 

Επίθεση βιτριόλι: «Η Ιωάννα δεν έχει δει το πρόσωπό της»

Τέλος ο κ. Λύτρας επανέλαβε πως η Ιωάννα δε φανταζόταν ποτέ πως η 35χρονη θα μπορούσε να είναι η γυναίκα που της έκανε αυτό το κακό και ποτέ δεν την είχε τοποθετήσει στο κάδρο των υπόπτων. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες  με τη Ζήνα» 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top