Επίθεση βιτριόλι: «Μακάρι να απολογηθεί για να μάθει η Ιωάννα το γιατί»

Τι είπε ο δικηγόρος της για την πρόθεση της 35χρονης να απολογηθεί

Την απολογία της 35χρονηςμ που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι περιμένει η πλευρά της Ιωάννας, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, Α. Λύτρας. Χθες ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Σ. Κεχαγιόγλου αποκάλυψε ότι πρόθεσή της είναι να απολογηθεί, χωρίς να διευκρινίσει όμως πότε. 

Επίθεση βιτριόλι: Στις φυλακές του Ελαιώνα θα μεταφερθεί η 35χρονη

Σήμερα ο κ. Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δήλωσε πως η Ιωάννα περιμένει απαντήσεις. 

«Είναι δικαίωμα της 35χρονης να απολογηθεί, μακάρι να το κάνει για να δώσει κάποιες απαντήσεις στην Ιωάννα και να μάθει και εκείνη γιατί της έκανε αυτό το πράγμα», είπε. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου»

Ο κ. Λύτρας επανέλαβε ότι η Ιωάννα δεν γνωρίζει καν τον 40χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι το μήλον της Έριδος ανάμεσα στις δύο γυναίκες και σημείωσε πως η 34χρονη πλήρωσε με αυτόν τον τρόπο την ομορφιά της. 

Σχολιάζοντας τους λόγους που ο συνήγορος της 35χρονης δε ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ο κ. Λύτρα τόνισε ότι μικρή σημασία έχει, γιατί με την ισχύουσα νομοθεσία είτε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, είτε για βαριά σκοπούμενη βλάβη η ποινή της θα είναι μικρή. 

Ιωάννα για 35χρονη: «Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη»

Πρόσθεσε μάλιστα με νόημα πως ο εισαγγελέας δε θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς ακόμα δεν έχει ακούσει καν τη φωνή της. 

«Η επίθεση αυτή ήταν ένα τραγικό έγκλημα που κατέστρεψε τη ζωή της Ιωάννας. Τα στοιχεία είναι υπεραρκετά για την ενοχή της 35χρονης. Επαναλαμβάνω ότι όταν της έριχνε το βιτριόλι αποδεχόταν το ενδεχόμενο να τη σκοτώσει», είπε ο κ. Λύτρας. 

Επίθεση βιτριόλι: Νέα σημειώματα της 35χρονης - «Να φύγει η λευκή μαγεία»

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες η ψυχολογία της 356χρονης είναι καλύτερη και αρχίζει να συνεργάζεται με τους δικηγόρους της. 

Η οικογένεια της Ιωάννας από την άλλη περιμένει τις εξηγήσεις που θα δώσει η κατηγορούμενη και στέκεται στο πλευρό της 34χρονης στη δύσκολη περιπέτεια που ζει εδώ και ένα μήνα σχεδόν. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top