Επίθεση με βιτριόλι: Το πρώτο τηλεφώνημα της 35χρονης από τις φυλακές

Τι ζήτησε από τη διεύθυνση των φυλακών

Στις γυναικείες φυλακές Θηβών βρίσκεται από τη Δευτέρα η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας.

Επίθεση βιτριόλι: «Έλεγε ότι είναι καλά και στα προσωπικά και στη δουλειά»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, συνεργάζεται με τις αρχές και έχει εκδηλώσει την επιθυμία να εργαστεί στις φυλακές για να μειώσει την ποινή της. 

Τη Δευτέρα μάλιστα είχε και την πρώτη της τηλεφωνική συνομιλία με την αδελφή της. 

Επίθεση βιτριόλι: Αγώνας από τους γιατρούς να σώσουν την όραση της Ιωάννας

Σε αντίθεση με τις συνθήκες κράτησής της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, στις φυλακές του Ελαιώνα, η 35χρονη κρατείται σε ένα κελί με άλλες τρεις γυναίκες και φαίνεται να τα πηγαίνει καλά μαζί τους. 

Επίθεση βιτριόλι: Το μοιραίο λάθος της 35χρονης που οδήγησε στην εξιχνίαση

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπέβαλε και αίτημα για επισκεπτήριο, ώστε να δει συγγενικά της πρόσωπα, το οποίο εξετάζεται από τη διεύθυνση των φυλακών. 

Επίθεση βιτριόλι: Σκανάρουν το laptop της 35χρονης για νέα στοιχεία

Όσον αφορά στην Ιωάννα, συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, καθώς χθες υποβλήθηκε στο πέμπτο της χειρουργείο στα χέρια. 

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λόγια της Ιωάννας για την προφυλάκιση της 35χρονης

Η γιατρός της δήλωσε ότι όλα πήγαν καλά, επαναλαμβάνοντας όμως πως ο δρόμος είναι μακρύς για τη νεαρή γυναίκα. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μείνει στο νοσοκομείο για έναν ακόμα μήνα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top