Επίθεση βιτριόλι: «Φαίνεται να έχει κάποιες προσκολλήσεις στο παρελθόν...»

Δικαστική γραφολόγος επιχειρεί να σκιαγραφήσει το προφίλ της κατηγορούμενης

Η επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Η αστυνομία μετά από σχεδόν 20 μέρες κατάφερε να καταλήξει στη βασική ύποπτη, μία 35χρονη γυναίκα, η οποία έχει προφυλακιστεί αλλά δεν έχει ομολογήσει την πράξη, μέχρι στιγμής. 

Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει κάποια ιδιόχειρα σημειώματα της 35χρονης, στα οποία αναφέρεται στον 40χρονο για τον οποίο ενδιαφερόταν και είχε μια ελεύθερη ερωτική σχέση, όπως ο ίδιος κατέθεσε. Σε κάποια άλλα φαίνεται πως συμβουλευόταν την τράπουλα ΧΑΛ. 
 

35χρονη - βιτριόλι: Τι δείχνουν τα σημειώματά της για τον χαρακτήρα της

Η δικαστική γραφολόγος Γιουλίνα Δασκαλοπούλου επιχειρεί να σκιαγραφήσει το προφίλ της φερόμενης δράστιδος, μέσα από τα ιδιόχειρα σημειώματά της, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Επίθεση βιτριόλι: Νέα σημειώματα της 35χρονης - «Να φύγει η λευκή μαγεία»

«Η γραφή της δεν έδειχνε να έχει κάποιο θέμα, δεν είχε έντονα ξεσπάσματα. Κοιτάζοντας όμως προσεκτικότερα διακρίνεται έντονα η ανασφάλεια που έχει ως προσωπικότητα και οι προσκολλήσεις που έχει στο παρελθόν της, οι οποίες δεν την αφήνουν ουσιαστικά να προχωρήσει προς το μέλλον. Διακρίνεται επίσης εσωτερικό στρες, έντονος υλισμός, έντονη αποφασιστικότητα και συνέπεια στις πράξεις της» περιέγραψε χαρακτηριστικά. 

Η δικαστική γραφολόγος αναφέρθηκε και στα μουτζουρώματα αλλά και στις πατημένες με στυλό λέξεις στα σημειώματα της 35χρονης, σημειώνοντας ότι αυτό δείχνει κάποιες εμμονές και ότι η γραφή για ένα άτομο που δεν είναι εξωστρεφές, είναι λυτρωτική. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top