Λύτρας: «Η εμπάθεια, η ζήλια και η κακία δεν είναι ψυχιατρικό πρόβλημα»

«Η συγκεκριμένη λειτούργησε με σχέδιο και μεθοδικότητα» τόνισε ο δικηγόρος

Στο κεντρικό δελτίο του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα μίλησε ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας – θύματος στην επίθεση με το βιτριόλι. 

Επίθεση βιτριόλι: Η περούκα, τα ρούχα και η τηλεκάρτα που κατασχέθηκαν

Όπως επεσήμανε ο ίδιος, η Ιωάννα είχε συναντήσει την 35χρονη 5-6 φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δεν είχαν καμία σχέση λόγω της καταγωγής τους από κοντινά χωριά. «Δε γνωρίζονταν με βάση με την περιοχή αλλά όταν είχαν έρθει στην Αθήνα» είπε και τόνισε πως η Ιωάννα δε γνώριζε τον σύντροφο της 35χρονης. 

Επίθεση βιτριόλι: Η κατάθεση του 40χρονου -Η σχέση του με την κατηγορούμενη

«Γίνεται ήδη μια προσπάθεια, από ότι εγώ βλέπω και αντιλαμβάνομαι, να πούμε ότι η δράστις είχε κάποια προβλήματα ψυχολογικά, ότι δεν είναι συνεννοήσιμη τώρα κτλ. Δηλαδή πριν από 20 μέρες ήξερε να εφαρμόσει όλο αυτό το σχέδιο, να πάει δυο τρεις φορές στο σημείο να προβάρει τη διαδρομή και τον τρόπο με τον οποίο θα εκτελέσει το σχέδιο της και το έγκλημα. Ήξερε να προμηθευτεί τηλεκάρτα για να μην αφήσει ίχνη, να μην έχει το κινητό της, να μεταμφιεστεί για να μην αναγνωριστεί και από την άλλη τώρα να λέμε ότι δεν είναι καλά. Θεωρώ ότι είναι αστεία πράγματα… Η συγκεκριμένη ήταν πανέξυπνη, λειτούργησε βάσει σχεδίου με μεθοδικότητα και εκ προμελέτη στο 100% της πράξης της» τόνισε ο κ.Λύτρας. 

Επίθεση με βιτριόλι: «H 35χρονη κράτησε τα τεκμήρια για λάφυρα»

Όσο για τα ρούχα και την τηλεκάρτα που βρέθηκαν στην κατοχή της, ο δικηγόρος της Ιωάννας είπε: «Αυτά ήταν το τρόπαιό της. Από αυτά έπαιρνε ικανοποίηση κάθε φορά που τα κοιτούσε, για το κακό που προκάλεσε στην Ιωάννα και την πράξη την οποία εκτέλεσε με κάθε ακρίβεια».

Ηχητικό ντοκουμέντο: Ο διάλογος της κατηγορούμενης με την εταιρία ταξί

«Η εμπάθεια, η ζήλια και η κακία δεν είναι ψυχιατρικό πρόβλημα. Είναι συναισθήματα που υπάρχουν σε πολύ κόσμο όμως δεν είναι ψυχικά νοσήματα» κατέληξε ο κ.Λύτρας. 
 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top