Πληροφορίες και για δεύτερο νεκρό από κορωνοϊό στην κλινική στο Περιστέρι

Ερωτηματικά γαι τον ασθενή που έκανε αιμοκάθαρση

Δύο θάνατοι έχουν σημειωθεί στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, εκεί όπου εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού το απόγευμα της Τετάρτης.

Κορωνοϊός: Πρώτος νεκρός από τον ιό στην κλινική στο Περιστέρι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Κατερίνας Παπακωστοπούλου από το υπουργείο Υγείας για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, γίνεται λόγος και για δεύτερο νεκρό στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, όπου εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 28 ασθενείς. Όπως μεταδίδει η Κατερίνα Παπαπακωστοπούλου, τις τελευταίες ημέρες υπήρχε η πληροφορία ότι ανάμεσα στους τελευταίους νεκρούς από κορωνοϊό ήταν και ένας συμπολίτης μας που έκανε αιμοκάθαρση.

Περιστέρι: Τουλάχιστον 28 κρούσματα κορωνοϊού σε ιδιωτική κλινική

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ασθενής έκανε κανονικά αιμοκάθαρση τη Μεγάλη Τρίτη, όπως προγραμματιζόταν, παρόλο που ήταν εμπύρετος και παρόλο που στην είσοδο της κλινικής γίνεται θερμομέτρηση, ώστε να εντοπίζονται όσοι έχουν πυρετό, ο ασθενής μπήκε από... άλλη είσοδο.

Κορωνοϊός: Στους 125 οι νεκροί στη χώρα μας - Τέσσερις θάνατοι σε μία μέρα

Τέλος, όταν στην εν λόγω ιδιωτική κλινική αντιλήφθηκαν ότι η κατάστασή του ασθενή χειροτερεύει, μετέφεραν τον ασθενή εκτάκτως στο Θριάσιο νοσοκομείο, που είναι σημείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, και την ακριβώς επόμενη ημέρα μεταφερθηκε στο ΝΙΜΙΤΣ.

Κατεπείγουσα προανακριτική εξέταση για την κλινική στο Περιστέρι

Ο προιστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών έδωσε εντολή να διενεργηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και θα ερευνηθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της ιδιωτικής κλινικής στο Περιστέρι και αν υπήρξε παραβίαση του άρθρου 285 του ποινικού κώδικα, δηλαδή παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Παράλληλα η εισαγγελία ενημερώνεται και για την περίπτωση δεύτερης ιδιωτικής κλινικής.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top