Καζάνι που βράζει το Αιγαίο - Επανδρώνονται με ΜΑΤ και αύρες νερού τα νησιά

Σε νησί των μπλόκων έχει μετατραπεί η Λέσβος

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Από το λιμάνι του Λαυρίου απέπλευσε το μεσημέρι το πλοίο «Πήγασος» με δυνάμεις των ΜΑΤ και προορισμό τη Λέσβο και τη Χίο.

Μεταναστευτικό: Κρίσιμη σύσκεψη στη Μυτιλήνη για τη νέα κλειστή δομή

Το πλοίο δηλώθηκε με βλάβη και έτσι δεν πραγματοποίησε το δρομολόγιο για Λήμνο. Στη συνέχεια, με κάθε μυστικότητα, ναυλώθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και επιβιβάστηκαν 10 διμοιρίες ΜΑΤ, αλλά και αυτοκίνητα αντιμετώπισης διαδηλωτών, όπως αύρα ρίψης νερού. 

Μυτιλήνη: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια στη Μόρια

Στα νησιά του Αιγαίου αναμένονται την Τετάρτη να μεταφερθούν κι άλλες δυνάμεις ΜΑΤ από την Καβάλα, καθώς η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έκρυθμη λόγω των νέων κλειστών δομών.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοικοι των νησιών του Αιγαίου αντιδρούν έντονα στη δημιουργία νέων κλειστών δομών στις περιοχές τους.

Αντιδρούν οι κάτοικοι

Σε νησί των μπλόκων έχει μετατραπεί η Λέσβος, καθώς οι κάτοικοι κάνουν περιπολίες και στη Μόρια και στη θέση Καράβα, όπου αναμένεται να γίνει η κλειστή δομή. 

Ομάδες κατοίκων ξεκίνησαν να στήνουν μπλόκα στα λιμάνια, περιμένοντας τα πλοία, τα οποία μεταφέρουν τις διμοιρίες των ΜΑΤ. Όπως λένε, θα εμποδίσουν τη δημιουργία των κλειστών κέντρων.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top