Θάνατος Νιτσιάκου: Εικόνες σοκ από το σημείο του τροχαίου

Το αυτοκίνητο του επιχειρηματία ντεραπαρισμένο σε χαράδρα 20 μέτρων

Σοκαρισμένα είναι τα Ιωάννινα, αλλά και ο επιχειρηματικός κόσμος, από τον τραγικό θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου σε τροχαίο δυστύχημα στα Ιωάννινα. 

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο επιχειρηματίας Νιτσιάκος

Σε βίντεο που μετέδωσε ο ALPHA, απεικονίζονται οι πρώτες εικόνες από το μοιραίο αυτοκίνητο του επιχειρηματία, που έπεσε σε χαράδρα 20 μέτρων κοντά στη γενέτειρά του, την Αετομηλίτσα Ιωαννίνων. 

Το συγκεκριμένο βίντεο, τραβήχτηκε λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου και σε αυτό φαίνεται το τζιπάκι του αναποδογυρισμένο στον γκρεμό με εμφανείς υλικές ζημιές, ενώ στην περιοχή υπάρχει αρκετό χιόνι. 

Θλίψη για τον θάνατο Νιτσιάκου σε τροχαίο - Πότε θα γίνει η κηδεία του;

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πααρασκευής σε τροχαίο λίγο πριν από το χωριό Αερομηλίτσα. Ο επιχειρηματίας είχε πάει εκεί για της κοπή της πίτας στο χωριό, ενώ το βράδυ ξεκίνησε με έναν συγγενή του για να εντοπίσει τα ίχνη των θηραμάτων που θα κυνηγούσε, αφού ήταν και δεινός κυνηγός. 

Στην περιοχή επικρατούσε παγετός, με αποτέλεσμα στο 5ο χλμ. του δασικού δρόμου Αετομηλίτσας – Πληκατίου, το αυτοκίνητό του να ακινητοποιηθεί λόγω πάγου. 

Ο συνοδηγός κατέβηκε από το όχημα, ώστε να το σπρώξει και να απεγκλωβιστούν. Λόγω της ανηφορικής όμως κλίσης του δρόμου, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό με τον επιχειρηματία να βρίσκεται ακόμα μέσα σε αυτό. 

Ο δεύτερος άνδρας ειδοποίησε αμέσως τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις αρχές. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος όμως ανασύρθηκε νεκρός από τη χαράδρα. 

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του

Την Κυριακή το μεσημέρι, πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν τον επιχειρηματία μέσα σε κλίμα πένθους και οδύνης. 

Τελευταίο αντίο στον Θεόδωρο Νιτσιάκο από συγγενείς και φίλους

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στις 13:00 στον Ιερό Ναό της Περιβλέπτου στα Ιωάννινα, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ιωαννίνων, κ. Μάξιμου.

Τα λόγια του γιου του, όσους έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία:

«Αβάσταχτα λυπηρό αυτό που συνέβη, ήταν όμως “ευτύχημα” που “έφυγες” με μια γεμάτη ζωή. Καλό παράδεισο πατέρα μου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top