Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο επιχειρηματίας Νιτσιάκος

Έπεσε σε γκρεμό το ΙΧ του στην Αετομηλίτσα Κόνιτσας

ασθενοφόρο

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε o επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος αργά το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή  της Αετομηλίτσας Κόνιτσας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γνωστός επιχειρηματίας  έχασε την ζωή του όταν το αυτοκίνητό του αρχικά ακινητοποιήθηκε λόγω του παγετού. Ο συνεπιβάτης του βγήκε από το αυτοκίνητο προσπαθώντας να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό του οχήματος, με τον Θ. Νιτσιάκο να παραμένει μέσα σε αυτό και να επιχειρεί με μανούβρες να το "ξεκολλήσει" από το συγκεκριμένο σημείο. Κατά τη διάρκεια των ελιγμών όμως το αυτοκίνητο γλίστρησε στη χαράδρα, σε βάθος 20 μέτρων. 

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας, αλλά όταν ανασύρθηκε ο επιχειρηματίας ήταν ήδη νεκρός. 

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ο ιδρυτής της επιχείρησης «Κοτόπουλα Νιτσιάκος». Είχε σπουδάσει γεωπόνος στην Ελλάδα και είχε κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό.    

Η Θ. Νιτσιάκος ΑΒΕΕ έχει έδρα τα Ιωάννινα και 40ετή παρουσία στον κλάδο της πτηνοτροφίας. Τα κύρια αντικείμενα της επιχείρησης περιλαμβάνουν την παραγωγή και εμπορία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων κοτόπουλου, κουνελιού και γαλοπούλας, εκκολάψιμων αυγών και νεοσσών κοτόπουλου, ζωοτροφών και πρώτων υλών για παντός τύπου κτηνοτροφική εκμετάλλευση, όπως και τροφών για σκύλους και γάτες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top