Θλίψη για τον θάνατο Νιτσιάκου σε τροχαίο - Πότε θα γίνει η κηδεία του;

Aπό τη Γεωπονική στην αυτοκρατορία «Νιτσιάκος»

Θλίψη στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, στον επιχειρηματικό κόσμο και στους εργαζόμενους στην επιχείρησή του προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Νιτσιάκου. Ο γνωστός επιχειρηματίας ανασύρθηκε νεκρός μετά από πτώση του αυτοκινήτου του σε χαράδρα στην Αετομηλίτσα. 

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο επιχειρηματίας Νιτσιάκος

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος με σπουδές στη Γεωπονική Σχολή Θεσσαλονίκης και μετεκπαίδευση στην Ολλανδία σε θέματα πτηνολογίας δημιούργησε το 1972 μια μικρή μονάδα αναπαραγωγής πουλερικών,  λίγο έξω από τα Ιωάννινα. 

«Ξεκίνησε από την Αετομηλίτσα, γιος κτηνοτροφικής οικογένειας που στα πρώτα του βήματα , αφού δεν μπορούσε να χρημοτοδοτήσει τα όνειρά του , αναγκάστηκε ο πατέρας του και πούλησε το κοπάδι του και μς αυτά τα χρήματα έκανε τα πρώτα δειλά του βήματα»  δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Οδυσσέας Πότση για την επιχιερηματική του πορεία.   

Από τότε ...βήμα - βήμα, αξιοποιώντας το δαιμόνιο επιχειρηματικό του πνεύμα κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία παραγωγής προϊόντων κοτόπουλου, που ξεκινά από την εκτροφή ως τη διανομη σε ολόκληρη την Ελλάδα.  Τα τελευταία χρόνια, όμως, είχε επεκτείνει τις δραστηριότητές του και  στον τουρισμό 

«Είναι αυτός που δημιούργησε ένα ξενοδοχείο πρότυπο στην πόλη μας και ο οποίος μας έβαλε στον διεθνή χάρτη των ιατρικών και όχι μόνο συνεδρίων» τόνισε ο Γ.Γ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, Στάθης Σιούτης

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος, είχε ιδιαίτερη αγάπη στο χωριό του. Επέστρεφε εκεί πολύ συχνά και με κάθε ευκαιρία πήγαινε για κυνήγι, με τους φίλους του... ένα χόμπι που λάτρευε. Αυτό θα έκανε και σήμερα το πρωί, αν η μοίρα δεν είχε άλλα...σχέδια! 

Στα Γιάννενα η κηδεία του

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 13:00 θα γίνει η κηδεία του στη γενέτειρά του, τα Ιωάννινα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top