Το μήνυμα του Δημάρχου Ελευσίνας μέσα από το νοσοκομείο: Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου και τον σεβασμό μου

"Να αντιμετωπιστεί το γεγονός με ψυχραιμία" αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου - Πρώτη ανάρτηση: 29-08-2017 14:54

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ένας άντρας γύρω στα 40, συμβασιούχος του Δήμου Ελευσίνας, εισέβαλε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας  κι επιτέθηκε στον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Τσουκαλά.

Μέσα από το Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ο δήμαρχος Ελευσίνας ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τις σκέψεις του με τον κόσμο και να τον ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση.

Έγραψε, λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το εξής μήνυμα:

«Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα και ειδικά τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Θριασίου Νοσοκομείου, τόσο της Διοίκησης, όσο και του ιατρικού-νοσηλευτικού δυναμικού για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης. Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου αλλά και τη δική μου για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το γεγονός. Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, φυσικά, ήταν εκατοντάδες, με όλους τους χρήστες να εύχονται περαστικά και καλή ανάρρωση στον πρώτο πολίτη της Ελευσίνας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας

Και ο Δήμος Ελευσίνας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι ο κ. Τσουκαλάς νοσηλεύεται και είναι καλά. Ζητάει, επίσης, να αντιμετωπιστεί το περιστατικό με ψυχραιμία και σεβασμό, ενώ μεταφέρει και την ευγνωμοσύνη του Δημάρχου.  

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Δήμος Ελευσίνας ευχαριστεί όλους για το ειλικρινές και θερμό ενδιαφέρον για το περιστατικό που συνέβη χθες το πρωί στο Δημαρχείο και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Δημάρχου κ. Γιώργου Τσουκαλά. 
   Παράκληση του ίδιου του Δημάρχου αλλά και όλων των στελεχών του Δήμου είναι να αντιμετωπιστεί το γεγονός με ψυχραιμία και σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα. Σχολιασμοί και ερμηνείες περισσεύουν. Όλοι στο Δήμο Ελευσίνας συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας και παρακαλούμε να σταθείτε δίπλα μας, όπως πάντα, στη σταθερή πορεία που έχουμε χαράξει για τη βιώσιμη ανάπτυξη αυτού του τόπου. 
   Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Τσουκαλάς είναι καλά και συνέρχεται μετά τη φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών του Θριασίου Νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται και μεταφέρει το παρακάτω μήνυμα:

"Η συμπαράσταση και η αγάπη του κόσμου δεν με συγκινούν απλά αλλά με γεμίζουν δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα και ειδικά τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Θριασίου Νοσοκομείου, τόσο της Διοίκησης, όσο και του ιατρικού-νοσηλευτικού δυναμικού για την άψογη αντιμετώπιση της κατάστασης. Δεχτείτε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου αλλά και τη δική μου για το σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζετε το γεγονός. Σύντομα θα είμαστε πάλι όλοι μαζί για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την πόλη μας".

Επίσημες ανακοινώσεις για την εξέλιξη της υγείας του Δημάρχου θα εκδίδονται από το Νοσοκομείο. 

Έφυγε σαν "κύριος"

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, λίγο πριν την επίθεση, ο Δήμαρχος είχε μόλις τελέσει έναν πολιτικό γάμο. Έπειτα, επέστρεψε στο γραφείο του για να συνεχίσει με τις υποχρεώσεις του.

Τότε, ο δράστης μπήκε στον χώρο και του επιτέθηκε. Τον μαχαίρωσε 2 φορές, μια στον μηρό και μια στην γάμπα! Στη συνέχεια, αποχώρησε από το γραφείο ανενόχλητος, χωρίς να τον έχει αντιληφθεί κανείς!

Πρόκειται για έναν 8μηνίτη συμβασιούχο στον τομέα της καθαριότητας (χειριστής μηχανήματος), του οποίου η σύμβαση λήγει τον Σεπτέμβρη. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top