Μαχαίρωσε τον Δήμαρχο που μόλις είχε παντρέψει ένα ζευγάρι! Ο δράστης έφυγε σαν "κύριος"

Μέρα μεσημέρι στο δημαρχιακό μέγαρο της Ελευσίνας- Πρώτη ανάρτηση:28-08-2017 14:20

ο δημαρχος ελευσινας παντρεψε ζευγαρι πριν μαχαιρωθει

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ένας άντρας γύρω στα 40, πρώην συμβασιούχος του Δήμου Ελευσίνας εισέβαλε γύρω στις 12 το μεσημέρι σήμερα, Δευτέρα, κι επιτέθηκε στον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Τσουκαλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, λίγο πριν την επίθεση, ο Δήμαρχος είχε μόλις τελέσει έναν πολιτικό γάμο. Έπειτα, επέστρεψε στο γραφείο του για να συνεχίσει με τις υποχρεώσεις του.

Τότε, ο δράστης μπήκε στον χώρο και του επιτέθηκε. Τον μαχαίρωσε 2 φορές, μια στον μηρό και μια στην γάμπα! Στη συνέχεια, αποχώρησε από το γραφείο ανενόχλητος, χωρίς να τον έχει αντιληφθεί κανείς!

Πρόκειται για έναν 8μηνίτη συμβασιούχο στον τομέα της καθαριότητας (χειριστής μηχανήματος), του οποίου η σύμβαση λήγει τον Σεπτέμβρη. Όλα δείχνουν ότι αυτή είναι η αιτία που τον οδήγησε στο να πάρει ένα μαχαίρι και με αυτό να επιτεθεί μέρα μεσημέρι μέσα στο Δημαρχείο, στον κ. Τσουκαλά. 

Μια από τις γραμματείς του Δημάρχου είπε στο star.gr ότι ο κύριος Τσουκαλάς νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο εκτός κινδύνου. Στο ερώτημά μας αν διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, η απάντηση που λάβαμε είναι πως δεν έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ και πως ο Δήμαρχος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο για να νοσηλευτεί. 

Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές. 

 

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου

Επιμέλεια: Μαρία Ανδρικάκη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top